Miért fáj a fejem ,szédülök és hányok??sokszor nem eszek semit egész nap mégis hányingerem van ha eszek ki hanyom.
Háziorvos!
Mióta tart?
Simán lehet pszichés, migrén, Meniére-betegség, de akár agydaganatod is lehet, ennyi infóból ezt nem lehet megállapítani. Nem veszítesz semmit, ha legalább telefonon rákérdezel a dokidnál, és esetleg még el is mész hozzá (tudom, vírushelyzet, de akár komolyabb is lehet, vagy csak simán valami fertőzés, de az egészséged a legfontosabb, akár banális, akár nem). Nem megijeszteni akarlak, csak bármi állhat a háttérben.
Addig is próbálj meg sok vizet inni, nehogy kiszáradj, esetleg Daedalont is tudsz bevenni, az pont ezekre is jó és nem vényköteles.
Nem változtattál valamit 3 hete? Pl elektromos rovarirtó használata a lakásban, egyéb kemikália.
Lehet pstichés eredetű is, nem kell a legrosszabbra gondolni egyből, de mindenképp fordulj szakemberhez!
Az infúzió bekötése semmi ahhoz képest, hogy mi lehet amúgy, ha nem segítenek!
Az infúziónál csak a beszúrást érzed, sokkal kellemesebb, mint egy oltás pl, nem feszít és semmi ilyesmi. Az meg pikkpakk megvan, kb olyasmi, mint egy vérvétel, én sem szeretem, ha szúrkálnak, de ha muszáj, akkor inkább az, minthogy rosszabbra forduljon a helyzetem.
A 2. válaszoló vagyok egyébként. Nekem nagyon régen volt egy hipochonder időszakom, és akkor pszichés okok miatt fájt a fejem, mondjuk én nem tapasztaltam a többi tünetet. Én nyilván a legrosszabbtól tartottam és beképzeltem magamnak mindenfélét. Most itt ezt nem lehet megmondani, hogy esetedben mi történik, de én a helyedben tényleg elmennék dokihoz. Ha úgy látja, igen, beutalhat kórházba, de ne ez tartson vissza (egyébként ott is tök jól le lehet kötni magad mindenfélével, én már számtalanszor megjártam sajnos).
Egy szimpla vérvétel nem ártana, és igyál annyit, amennyit tudsz, de nyilván ne többet, mint ami jól esik. Folyadékra tényleg szüksége van a szervezetnek, kiszáradsz, még akut veseelégtelenség is felléphet, ami nem egy hálás betegség. Tényleg nem paráztatni szeretnélek, de ehhez kapcsolódó tanulmányokat folytatok, szóval van alapja annak, amiket ide írkálok.
A Daedalont pedig addig is próbáld meg. A vérkép pedig azért is jó lenne, mert abból sok mindenre fény derülhet, az is lehet, hogy vérszegénység áll a háttérben, az is okozhat hasonló tüneteket. Pulzusod mennyi? Vérnyomásmérőd van otthon? Ezeket is jó, ha tudod, de nem kell természetesen egyfolytában nézegetni, mert attól meg csak ideges leszel, de azért egyszer nézz már rá.
Ha alacsonyabb a vérnyomásod, szaporább mellé a pulzusod, az lehet akár kiszáradás, akár vérszegénység, mindkettő (általában) banális.
Azt már rég tudom hogy vérszegény vagyok.minden nap merem a vérnyomásom de mindig alacsony. Néha egy parszor felszokik de akkor mindig vérzik az orom.
Most nem rég valamelyik este felment mert kezdett vérezni az öröm meg jó hogy észrevettem mert már majdnem aludtam mikor arra ébredtem hogy valami folyik le az arcomon. Szerintem az lehet akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!