Szerencsejáték függő vagyok. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Körülbelül egy éve már rabja vagyok az online kaszinónak..felismertem magamban a függőséget de ennek ellenére nem tudom csillapítani a játék utáni vágyamat. Személyi kölcsönt vettem fel csak azért , hogy játszhassak. Itt értem el arra a pontra, hogy abba kell hagyjam, tenni kell ez ellen. Szerencsére jól keresek, viszont így a sok adósággal veszélybe került az anyagi biztonságom és a jövőm is. Nem tudom hogyan fogok ebből kikecmeregni, plusz mindenki elől titkolom a dolgot. Még ha nem is kapok építő jellegű, hasznos tanácsot..mindenképp ki kellett írjam magamból, ugyanis mások előtt, a családom, barátaim előtt titkolom a dolgot...
25 /F
2021. febr. 1. 16:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!