Szerencsejáték függő vagyok. Mit tegyek?
Körülbelül egy éve már rabja vagyok az online kaszinónak..felismertem magamban a függőséget de ennek ellenére nem tudom csillapítani a játék utáni vágyamat. Személyi kölcsönt vettem fel csak azért , hogy játszhassak. Itt értem el arra a pontra, hogy abba kell hagyjam, tenni kell ez ellen. Szerencsére jól keresek, viszont így a sok adósággal veszélybe került az anyagi biztonságom és a jövőm is. Nem tudom hogyan fogok ebből kikecmeregni, plusz mindenki elől titkolom a dolgot. Még ha nem is kapok építő jellegű, hasznos tanácsot..mindenképp ki kellett írjam magamból, ugyanis mások előtt, a családom, barátaim előtt titkolom a dolgot...
25 /F
Én azt javaslom hogy egyáltalán ne játssz többet,de tudom hogy nehéz csak ugy egyből abbahagyni.
De sztem csináld ugy hogy minden nap kevesebb időt játszol,és kevesebb pénz is.
Ha nem sikerűl akkor fordulj komolyabb segítséghez!!
SOK SIKERT!!
Valamit nem csinálni a létező legegyszerűbb dolog. Persze függőségnél árnyalódik ez, de te még a szerencsésebb vagy: csak a dopaminadagodat hajtod. Millió mást csinálhatsz. Újíthatnál mesés gaming riget és küldhetnéd pay to win módban a csórók nagy örömére. Direktben puncira válthatod. De esküszöm még egy virágos ligetet csinálni az otthonodból és óriási összegekből fenntartani is sokkal komolyabb örömlöketeket ad, mint újabb kölcsönt bebukni, ráadásul, ahogy nagyon szépen leírták, a gazdáink feneketlen zsebébe kb közvetlenül.
Ha valóban motivál a nyerés, akkor tanulj meg nyerni! Legelőször azzal kezdeném, hogy arra alkalmas platformot választanék. Tehát ahol emberek szoktak nyerni, és inkább csak tudás és tapasztalat dolga fokozni a nyereséget. A szerencsejáték a f$2 ránk eső végén nem ilyen. Gondolom érted, mit mondunk neked mindannyian...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!