Két hete szerencsejáték függő kezdek lenni. Hogy állítsam meg a folyamatot?
25 éves vagyok, dolgozom, viszonylag jól keresek.
A baj az, hogy kábé kettő hete két kollégám aki rendszeresen kenozik online, bevontak engem is azzal, hogy hátha tudok szerencsés számokat.. csupán egy fél szelvény árán... 150ft.
Az elkövetkező hétvégén rászántam magam, hogy keressek kaparóst online.
Találtam is a Lottoland.eu-n.
Regisztráltam, igazoltam a személyazonosságom, hogy az esetleges kifizetés megvalósulhasson.
Feltöltöttem 2500 Ftot, már amikor 800 ft maradt a netes számlámon, nyertem 15ezret.
Kifizetést kértem, utána olvastam és többen több helyen írták, hogy nem kapták meg.. úgy voltam vele, hogy ha nem kapom meg akkor olyan mintha eljátszottam volna a lottózóban Fáraón..
Két napon belül megkaptam a pénzt. Itt kezdődött a baj.
Vissztöltöttem 3200 ftot, mert így az egyik játékgéphez kaptam 10 ingyenes pörgetést és még a pénzem érintetlen maradt.
Ebből lett majdnem 12 ezer...ahelyett, hogy kifizetést kértem volna, többet akartam belőle csinálni.. eljátszottam végül.
Azóta már minden kaparóst kipróbáltam, még azt is amelyik szelvényenként 6ezer forint.. minden játékgépet.. mindent!
Folyamatosan töltöm fel a pénzt és már az elveszett összeg meghaladja a 12-13 ezert csak EZEN A HÉTEN!
Múlthéten nem mindennap játszottam.. de a héten már azt vártam mikor végzek, hazaérek és nyugodtan folytatom.
Le szeretnék állni.
Segítséget szeretnék kérni tőletek.
Mit tegyek?
Még észnél vagyok, de ez már csak egyre rosszabb kezd lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!