Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Szerencsejáték függő vagyok....

Szerencsejáték függő vagyok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Körülbelül egy éve már rabja vagyok az online kaszinónak..felismertem magamban a függőséget de ennek ellenére nem tudom csillapítani a játék utáni vágyamat. Személyi kölcsönt vettem fel csak azért , hogy játszhassak. Itt értem el arra a pontra, hogy abba kell hagyjam, tenni kell ez ellen. Szerencsére jól keresek, viszont így a sok adósággal veszélybe került az anyagi biztonságom és a jövőm is. Nem tudom hogyan fogok ebből kikecmeregni, plusz mindenki elől titkolom a dolgot. Még ha nem is kapok építő jellegű, hasznos tanácsot..mindenképp ki kellett írjam magamból, ugyanis mások előtt, a családom, barátaim előtt titkolom a dolgot...

25 /F

2021. febr. 1. 16:50
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha pillanatok alatt kimegy egy guriga, akkor külön szarul is csinálod, bármi legyen is az. Hallod, még abban is bőven több fantázia van, ha a zenédet lövöd tubera folyamatosan és ha kell széttrollkodod a saját csatornádat. A százas meg mehet kis nézettségű gyökér wannabe influenszer kölyköknek, hogy vigyék híredet a megbeszéltek szerint...
2021. febr. 1. 20:43
 12/21 anonim ***** válasza:
93%
Mind úgy van megcsinálva, nagyot ne nyerje meg senki, kicsiket szétosztják, talán gondolj erre, meg arra mennyi minden másra eltudnál költeni havi 100000ft ot Ad oda a felét annak amit eljátszanál beteg gyerekeknek, akiknek a gyógyítása költséges, és az állam nem támogatja. Ha játszol, csak odaszórod az államnak így segítesz gyerekeken,a másik 50 et meg elteszed. Gondolatban ugorj az életed végére és néz vissza magadra, hát nem sokkal jobb érzés,ha elszórni el tudsz ennyit, akkor inkább segíts másokon.
2021. febr. 1. 23:09
 13/21 anonim ***** válasza:

Minden oldalon van onkitiltas, van befizetesi limit.

Szepen allits be vagy befizetesi limitet mondjuk egy honapra 10kt, 20kt,annyit amennyinek az elvesztese nem faj, vagy drasztikusabban onkizaras/self exclusion.

Minden olyan oldalra ahova valaha regeltel. Allits be bankkartyas limitet. Ha

2021. febr. 2. 13:37
 14/21 anonim ***** válasza:
Ezek baromságok. Aki kicsit is komolyan veszi magát, az abbahagyja a francba, és úgy csinál, mintha meg se történt volna.
2021. febr. 2. 15:07
 15/21 anonim válasza:
100%
hát sajnos ilyen ez! Mióta nem lehet járni se moziba étterembe se edzőterembe én is elkezdtem játszogatni a szabadidőmben! és igen több ment mint jött bár én nem vettem fel hitelt meg hasonlók! ez a covid nem úgy öl és pusztít mint mondják...én is nagyon várom már a végét hogy újra "szabad" emberként mehessek bárhová és tölthessem ott a szabadidőm ahol akarom! Addig kitartást neked! Nem éri meg..én rájöttem és abba is hagytam mert tényleg nem éri meg,szinte semmi pozitívumot se adott egy nyerő széria sem míg mondjuk a barátokkal beülni a egy filmre vagy csak kajálni egy jót vagy lemnni az edzőterembe meg sokkal nagyobb örömet!
2021. febr. 6. 16:45
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen százasokat már egész jól be lehet tolni tág értelemben vett alkotói eszköztárba. Ha varrsz, ha műhely, ha zene, ha grafikai szoftver pár durvább és drágább plugin beszerzésével együtt, érted, valahogy elindulhatsz arra, hogy valami igazán kivételeset tudj letenni az asztalra rendszeresen és konzisztensen. Az azért többre elég, mint a rosszfelé billenő esélyekre játszást erőltetni, hogy hú, hátha majd most...
2021. febr. 6. 22:00
 17/21 A kérdező kommentje:
Köszönök szépen minden választ, főleg azokat amik építő jellegűek voltak. Nagyon nagy szerencsém volt, ugyanis miután már eljátszottam az a 100.000Ft-t minden mindegy alapon felraktam még egy tízest. Megcsókolt Fortuna Istenasszonya, majdnem 1 milliót sikerült nyerni. Viszont örökre megtanultam a leckét. MINDEN oldalról örökös kitiltást kértem, soha többé nem fogok ehhez nyúlni és aki ezt olvassa és ezzel küzd, annak is azt javaslom. Ugyan én most a szerencsésebb kategória vagyok, viszont szerintem még így is mínuszban van a mérleg. Mentsétek magatokat ettől, mert a karantén és a bezártság miatt valóban nagyon el tud szállni az ember agya. Mindenkinek kitartás, és remélem ihatunk hamarosan egyet a játékmentességre :)
2021. febr. 9. 22:42
 18/21 anonim ***** válasza:
Remélem sikerül. Azért írj egy hét múlva. Én is függő vagxok, igaz másban. De ha ma tiltottad ki magad és soha tobbe6nem akarsz játszani egy fuggonek kb másnap reggelig tart. Sajnos. Kívánom hogy te erős legyél.
2021. febr. 9. 23:26
 19/21 anonim válasza:

Kedves posztoló! Remélem eljut hozzád ez a kérdés és a rá adott válaszok. Az utolsó válasz és a poszt is az enyém:

https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__mentalis-egeszseg__..

2021. máj. 28. 12:52
 20/21 anonim ***** válasza:

Miujság kérdező közel 2 év elteltével?

(Egy szintén szerencsejáték függő...)

2023. febr. 18. 13:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!