Apukám bekerült a sürgősségire légszomj és szédülés miatt. Betegség vagy a gyász okozta stressz miatt alakultak ki a tünetei?
Két napja tettem fel ezt a kérdést, édesanyám halála miatt:
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__rendorseg__10930831..
Most a 67 éves apukámmal akadtak problémák, légzési nehézségei vannak. Tegnapra volt időpontunk a kardiológiára, ahol átirányítottak a sürgősségire, ugyanis azt mondta az orvos, hogy ilyen állapotban nem tudja kivizsgálni. Nem akartam kórházba vitetni, de valóban nagyon sápadt volt és rosszul volt. Tegnap késődélután bekerült a sürgősségire, az ápolónő hazaküldött azzal, hogy majd értesíteni fognak. Este tíz óráig még mindig nem hívtak fel, majd kénytelen voltam én felhívni a sürgősségit.
Beszéltem egy orvossal, azt mondta, hogy a panaszai alapján enyhe tüdőgyulladása lehet, de negatív a Covid gyors tesztje, ezért a Covid-gyanús osztályra került. 9-kor fel kell hívnom az orvost és akkor talán kapok a kérdéseimre választ. Remélhetőleg. Attól félek, hogy apám is úgy fog járni, mint apám. Pénteken lesz anyukám temetése is, úgyhogy minden összejön... Mit tegyek??
Örülök az érdeklődéseteknek. Apám még mindig kórházban van, tegnap megérkezett a PCR tesztje, pozitív. :((((((
Elszállították egy megyei kórházba tegnap éjszaka az intenzív osztályra. Kiderült, hogy a mellkasában folyadék gyülemlett, amelyet eltávolítottak, nyomta a tüdejét is. Abban a kórházban teljesen más az ellátás, saját maguktól fognak felhívni az orvosok minden délután és elmondják a jelenlegi diagnózisát/állapotát. Egyenlőre elégedett vagyok azzal a kórházzal, de nem szeretnék elhamarkodottan besorolni. Reménykedek a legjobbakban. Kétszer ugyanaz nem történhet meg ilyen rövid idő alatt ... Ugye!?
10.vagyok. Nem lesz semmi gond. Nálunk is ez a helyzet amúgy, és a rokonom (aki kórházban van) férjét par hónapja temettuk el. Lelkileg nem szabad feladniuk ilyenkor. Ezért mi is sokszor mondjuk neki hogy hívjon minket a kórházbol, amikor raer és nem alszik (mi nem tudjuk mikor alkalmatlan a hivasunk épp).
Jobbulast kívánok minden betegunknek, meg fognak gyógyulni. 🌹
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!