Miért szédülök mostanság felkevéskor?
A hetekben észleltem, hogy néha ha felkelek szédülve kelek, de még ki se szállok az ágyból, csak fel ülök.
A következők lehetnek az okai?
-Dehidratáltság, ma pl. Kevesebb folyadékot fogyasztottam
-Fogproblémák
-Arcüregyulladás
Vagy esetleg mi állhat ennek hátterében?
Értem. Végülis a stressz sok rosszat kitud váltani az emberből.
Csak sajnos nekem, most az elmúl 1-1,5 hónapban 10x már biztos volt, de nekem csak pár percig tart. Max. 10 percig.
Úgyhogy nem ugyan az a helyzet.
Akkor lehet hogy csak vérnyomásprobléma okozza. Igyál ébredéskor egy nagy pohár vizet, és lassan kelj fel.
Ha ez nem segít, menj el háziorvoshoz, a szédülés is ezerféle lehet, szakember rögtön tudja hogy mi okozhatja. Nem lehet súlyos ha csak pár percig tart, de ha közben nagyon erős a szédülés, kontrollvesztéssel is jár, bezavar az életedbe, hátráltatja a felkelést, indulást, akkor mindenképpen indokolt orvoshoz menni. Esetleg fogamzásgátló vagy valami amit ezóta szedsz, eszel, azokat is gondold végig, hátha valami okozza. Vércukorszint ingadozás stb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!