Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Felnőttkorban orrmandula és...

Felnőttkorban orrmandula és garat mandulaműtét?

Figyelt kérdés

Be duzzadt a tonsillám és az orr mandulám voltam füll orr gégészeten és azt javasolták h szedessem ki. Esetleg volt akinek vissza huzodott a tonsillàja és ellehetett kerülni a műtétet?

Volt aki már átesett ilyen műtéten felnőttkorban? Hogy érezted magad műtét után?

tegnap 14:52
 1/5 A kérdező kommentje:
Azt mondták egyszerre műtenék meg a kettőt
tegnap 15:51
 2/5 Ypszilon1980 ***** válasza:
Nekem ez fura, bár nem vagyok gégész, de egy beduzzadt mandulára elsőre azt mondani, hogy ki kell venni, nem éppen egy szakmai megalapozottság.
tegnap 16:22
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem 30 évesen vették ki egyszerre a kettőt, nem volt nagy dolog, neten sokkal rosdzabakat olvastam mint amilyen ténylegesen volt
tegnap 21:19
 4/5 A kérdező kommentje:

Keress rá fel dob majd képet. Be duzzadt a tonsillám és már hetek óta ilyen. Az orvos azt mondta nem vagyok már gyerek h vissza nőljön ebből műtét lesz.

Én szeretném elkerűlni ha lehet de csak telnek a hetek és nem változik semmi.

Az orrom is be van folyton be van dugulva azt mondta az orvos mert az orr mandulám is be van duzzadva.

Nem elsőre vagyok füll orr gégészeten. Kontrólra mentem vissza, kaptam már antibiotikum kurát is csak annyit változot h már nem váladékos.

Féleh h műtét után bevérzek vagy műtét közben történik valami.

tegnap 22:04
 5/5 A kérdező kommentje:

Egyébként köszönöm az eddigi válaszokat!

Volt itt valakinek komplikáció?

Mire figyeljek majd oda ha oda kerülök?

tegnap 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!