A felnőttkori mandulaműtét mennyire durva?
Meddig tart a lábadozás, mennyire fájdalmas?
Altatni fognak, 25 éves nő vagyok, csak a torokmandulámat szedik ki. Minden normális, hasznos választ megköszönnék. :)
Maga a műtét nem durva, az altatás mondjuk sokkal veszélyesebb. Ami utána jön, az sokkal borzalmasabb. Nagyon vigyázz majd, hogy ne hajolgass és emelgess! Emellett ne egyél olyan ételeket, ami tejalapú (pl.: joghurt, tejföl) és/vagy van benne cukor. Voltam olyan helyen, ahol ezeket tiltották, másik helyen nem érdekelte őket, hogy mit eszek vagy azt mondták, hogy ez csak mese. Hát nálam szépen elgombásodott a torkom, a varrott, friss seb, ezektől a kajáktól és sokkal nehezebben gyógyult. Konkrétan ahogy váltak le a sebről a darabok, bevérzett a torkom, ezért újra meg kellett műteni, elvágni az ereket.
Nekem így kettő műtétem volt, az első orvos, akit eredetileg megbíztam, az nem hívta fel rendesen erre a figyelmemet. Abban a kórházban, ahová a mentő bevitt, ott sokkal másképp kezelték ezt a dolgot.
Remélem nem ilyesztettem rád, nem az volt a szándékom, de én is örültem volna, ha valaki ezeket elmondja előtte! Sok sikert és jobbulást!
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!