Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Apukám bekerült a sürgősségire...

Apukám bekerült a sürgősségire légszomj és szédülés miatt. Betegség vagy a gyász okozta stressz miatt alakultak ki a tünetei?

Figyelt kérdés

Két napja tettem fel ezt a kérdést, édesanyám halála miatt:

https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__rendorseg__10930831..

Most a 67 éves apukámmal akadtak problémák, légzési nehézségei vannak. Tegnapra volt időpontunk a kardiológiára, ahol átirányítottak a sürgősségire, ugyanis azt mondta az orvos, hogy ilyen állapotban nem tudja kivizsgálni. Nem akartam kórházba vitetni, de valóban nagyon sápadt volt és rosszul volt. Tegnap késődélután bekerült a sürgősségire, az ápolónő hazaküldött azzal, hogy majd értesíteni fognak. Este tíz óráig még mindig nem hívtak fel, majd kénytelen voltam én felhívni a sürgősségit.

Beszéltem egy orvossal, azt mondta, hogy a panaszai alapján enyhe tüdőgyulladása lehet, de negatív a Covid gyors tesztje, ezért a Covid-gyanús osztályra került. 9-kor fel kell hívnom az orvost és akkor talán kapok a kérdéseimre választ. Remélhetőleg. Attól félek, hogy apám is úgy fog járni, mint apám. Pénteken lesz anyukám temetése is, úgyhogy minden összejön... Mit tegyek??

2021. jan. 28. 08:35
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
82%
Szia!Nem tudsz sok mindent tenni hanem csak várni.Nem tudsz bemenni hozzá mert nincs látogatás hála a Covid-nak.Reménykedj hogy túléli és imádkozz sokat érte.Nagyon sajnálom tényleg😢Lehet ott benn elkap majd valamit szegény
2021. jan. 28. 08:48
 2/33 A kérdező kommentje:
Felhívtam az orvost. Bent tartják, és még a temetésre sem hozhatjuk ki...
2021. jan. 28. 08:57
 3/33 anonim ***** válasza:
86%
Remélem jobban lesz👍 Persze hogy nem lehet ha annyira gyenge.Drukkolok neki hogy rendben legyen.Írj majd hogy mi lett vele
2021. jan. 28. 09:00
 4/33 Sssaszem ***** válasza:
78%
Kedves Kérdező! Azóta hogy van az apukád? Jobulást kívánok neki!
2021. jan. 28. 09:06
 5/33 A kérdező kommentje:
Most estére tudtunk beszélni az orvossal, össze vissza halandzsázott minden baromságról; először azt mondja, hogy kétoldali tüdőgyulladása van, a másik pillanatban meg azt, hogy kezdődő gyulladást észleltek, de jó állapotban van... Lélegeztetőgépen sincsen már, a PCR tesztet kell megvárni, ami reggel meg lesz. Ha negatív lesz, akkor haza hozhatjuk. Viszont ha pozitív, akkor felkerül a Covid-osztályra.
2021. jan. 28. 18:13
 6/33 anonim ***** válasza:
84%
Ne adja a Jó Isten hogy oda felkerüljön...Imádkozom érte de komolyan😢Ha bármit megtudsz írd már meg légyszi!Remélem minden jól alakul és hazamehet hogy ti otthon szívvel lélekkel ápolhassátok
2021. jan. 28. 18:21
 7/33 A kérdező kommentje:
Azt nem lehet megtenni, hogy saját felelősségre hazahozzuk, és mindannyiunkat -a lakás tagjait- karantén alá helyezik? Van ilyen lehetőség? Mindent megtennénk, hogy ne kerüljön fel oda.
2021. jan. 28. 18:28
 8/33 anonim ***** válasza:
81%
Azt nem tudom.Szerintem egy jogászt kérdezz meg ez ügyben
2021. jan. 28. 18:31
 9/33 anonim ***** válasza:
79%
Mi történt azóta? Kiengedték apukádat?
2021. jan. 29. 21:36
 10/33 anonim ***** válasza:
83%
Nagyon sajnálom a történteket. Rossz ilyet olvasni. Most nekem is kórházban van egy 65 éves rokonom, covid miatt. Oxigént adnak neki egyelőre mert fullad. Mi lett Apukaddal? Remélem jobban van.
2021. jan. 29. 22:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!