Apukám bekerült a sürgősségire légszomj és szédülés miatt. Betegség vagy a gyász okozta stressz miatt alakultak ki a tünetei?
Két napja tettem fel ezt a kérdést, édesanyám halála miatt:
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__rendorseg__10930831..
Most a 67 éves apukámmal akadtak problémák, légzési nehézségei vannak. Tegnapra volt időpontunk a kardiológiára, ahol átirányítottak a sürgősségire, ugyanis azt mondta az orvos, hogy ilyen állapotban nem tudja kivizsgálni. Nem akartam kórházba vitetni, de valóban nagyon sápadt volt és rosszul volt. Tegnap késődélután bekerült a sürgősségire, az ápolónő hazaküldött azzal, hogy majd értesíteni fognak. Este tíz óráig még mindig nem hívtak fel, majd kénytelen voltam én felhívni a sürgősségit.
Beszéltem egy orvossal, azt mondta, hogy a panaszai alapján enyhe tüdőgyulladása lehet, de negatív a Covid gyors tesztje, ezért a Covid-gyanús osztályra került. 9-kor fel kell hívnom az orvost és akkor talán kapok a kérdéseimre választ. Remélhetőleg. Attól félek, hogy apám is úgy fog járni, mint apám. Pénteken lesz anyukám temetése is, úgyhogy minden összejön... Mit tegyek??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!