Sokak számára miért ijesztőbb a covid-vakcina egyáltalán nem bizonyított hosszú távú hatásai, mint magának a Covidnak a hosszútávú hatásai?
#58, Én csak abban a statisztikában hiszem amit én magam hamisítok.
Egyébként meg, a járvány intézkedések is tükrözik a komolyságát a vírusnak. Ha annyira veszélyes lenne ahogy mondják, akkor lezártak volna mindent 2-3 hónapra, aztán vége is a dolognak. Az is padlóra vágta volna a gazdaságot, de legalább utána indulhatna újra minden.
Meg azt se felejtsük el, hogy ez a vírus okos, nyáron nem fertőz, ha maszkot hordasz akkor sem, ha 8-ig hazaérsz akkor is biztonságban vagy, ha csak 9 emberrel bulizol együtt a lakásodban akkor is minden ok, na meg ugye étteremben fertőz, azért is zártak be.
Én ezt a sok COVID-tagadót kötelező jelleggel berendelném COVID osztályokra nézelődni. És kötelezően végignézetném velük, amikor valakit lélegeztetőgépre tesznek, vagy amikor valaki meghal. És minden esetben a legfiatalabb pácienshez rendelném oda őket.
Hamar kibuknának.
"Ha annyira veszélyes lenne ahogy mondják, akkor lezártak volna mindent 2-3 hónapra, aztán vége is a dolognak."
Mondjuk Kelet-Ázsiai országokban (Kína, Thaiföld) pont ezt csinálták, és bejött. Szóval erről ennyit.
#67,
"Mondjuk Kelet-Ázsiai országokban (Kína, Thaiföld) pont ezt csinálták, és bejött. Szóval erről ennyit."
Viszont, akkor ezt kéne itt is. Nem pedig bohóckodni ezekkel a korlátozásokkal. Vicc kategória az egész már. Nem véletlen, hogy világszinten az embereknek elegük van és lázadoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!