Sokak számára miért ijesztőbb a covid-vakcina egyáltalán nem bizonyított hosszú távú hatásai, mint magának a Covidnak a hosszútávú hatásai?
Figyelt kérdés
Illetve az arányokat is elnézve...picit többen haltak meg a járványban, mint amennyien rosszul lettek a vakcinától. Akkor mire fel ez az ellenszenv a vakcinával szemben? Maga a tű? Vagy a kormány követhetetlen kommunikációja? Én a Pfizerrel vagy a modernával beoltatnám magam, de a kínaitól én is tartok.2021. jan. 15. 01:14
31/71 anonim válasza:
#30, Aki oltott az is hordozhatja a vírust és tovább adhatja másnak. Szóval, ilyen szempontból mindegy, hogy ki adja tovább, egy oltott vagy egy nem oltott.
32/71 anonim válasza:
#31 de nyilván kisebb mértékben adhatja át, nem? Nem vagyok oltasparti, de szerintem ez az érv valamennyire érthető.
33/71 anonim válasza:
#32, azt tudom amit legutoljára olvastam, hogy fertőzhet. Azt, hogy mennyire...nem tudom. Szerintem az orvosok se. Sok dolog nem tiszta még nekik sem az oltással kapcsolatban, hiába próbálják bizonygatni az ellenkezőjét.
Persze, érthető érv. Nem is mondtam, hogy nem az. Viszont még mindig kérdés, hogy, akkor egy influenzánál (amiben szintén meghalnak jó páran) miért nincs ekkora felhajtás?
34/71 anonim válasza:
Itt én vagyok okos csak mindenki hüje
35/71 anonim válasza:
#24 engem is érdekelne! Megtennéd, hogy megírod?
36/71 anonim válasza:
Ez a továbbadás nagyon minimálisan, mivel nem fertőzdik meg érdemben. Max pár óráig tudja tuvábbadni, amíg nem győzi le a vírust, de akkor se nagyon, mivekl nem tud elszaporodni. Néha megdöbenek én is, hogy nagynevű emberek ilyen hülyeségeket puffogtatnak, amikor így se elég nagy az oltási kedv..
37/71 anonim válasza:
Én sem oltatom be magam, ha kötelező lenne, akkor sem. Én már rosszul vagyok az egésztől. Egyébként az 5-ös válaszoló írása által sok mindent megértettem, köszönöm. Nekem gyanús ez az egész. Rendben van, hogy védjük egymást, de eddig is kellett. Régen, mesélték nekem volt egy betegség, mi bénulást okozott, mégsem volt rá semmi, vagy túlélték, vagy nem, jobbik esetben béna mradt az illető. Adott itt nekünk egy ember, aki hirtelen orvos lett, meg egy diktatorikus rendszer, aki kényszeríteni akarja a saját akaratát az emberekre. Na, nekem, ha utánam dobnák sem kellene. Valami nemstimmel vele, ha ennyire erőltetik, ez már túlságosan is gyanús!! Kísérleti alany meg sem én, sem az emberek nem azok, hiába mondják, így meg úgy... Hallottam én már olyanokat is, főleg a hallgatások kötelessége alól, meg ennek előzményéről is és nem egy embertől, hogy azt hiszem, bőven elég volt.
38/71 anonim válasza:
Utolsó : jah, járványos gyermekbénulásnak hívják, és azért nincs most, mert lett ellene oltás...
39/71 anonim válasza:
37: nagyon buta és műveletlen vagy, amivel nem igazán kéne kérkedni...
40/71 anonim válasza:
38: tényleg van itt akkora gyökér, aki a erre a hozzászólásra pirosat nyomott? Mi játszódhat le az ilyen agymosott idióta fejében vajon ilyenkor??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!