Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Sokak számára miért ijesztőbb...

Sokak számára miért ijesztőbb a covid-vakcina egyáltalán nem bizonyított hosszú távú hatásai, mint magának a Covidnak a hosszútávú hatásai?

Figyelt kérdés
Illetve az arányokat is elnézve...picit többen haltak meg a járványban, mint amennyien rosszul lettek a vakcinától. Akkor mire fel ez az ellenszenv a vakcinával szemben? Maga a tű? Vagy a kormány követhetetlen kommunikációja? Én a Pfizerrel vagy a modernával beoltatnám magam, de a kínaitól én is tartok.

2021. jan. 15. 01:14
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/71 A kérdező kommentje:

29) Ne haragudj, de ez elég önző hozzáállás így.

1. Nem mindenki oltható. Vannak olyan immunológiai betegségek, amelyek esetén nem javasolt, de egyelőre a terhes nőknek sem.

2. Ahhoz, hogy véget érjen járvány, és hosszú távon ne kelljen fenntartani a korlátozó intézkedéseket, kb 60-70%-os átoltottság kell. Magyarul ha te (és mások) nem oltatjátok be magatokat egyrészt azokat veszélyeztetitek,akik nem olthatóak, másrész lehetőséget adtok a vírusnak további terjedéshez.

Sajnos itthon az a baj, hogy van egy hazug kormányunk, aki az így is kevés oltáspárti kedvét is elveszi azzal, hogy a hatalmas hozzáértésükkel kijelentik, hogy a kínai vakcina is jó, mert máshol is ezt használják, illetve Brüsszel ismételten bek@phatja.

2021. jan. 16. 23:46
 42/71 anonim ***** válasza:
78%
Kérdező! Ha valaki nem akar oltatni és nem vírushordozó, az ugyanaz a kategória, mint aki nem oltható... És szerintem az oltáspártiak a legönzőbbek, mert a bulikázás miatt képesek megfosztani embertársaikat a szabad döntés jogától!
2021. jan. 17. 09:48
 43/71 anonim ***** válasza:
75%
#42, Ott a pont!
2021. jan. 17. 09:54
 44/71 anonim ***** válasza:
5%
42: Elég szomorú, hogy szabad döntés az, hogy egy egész társadalom megszabaduljon ettől a nyavajától. Egy egész iparág megy teljesen tönkre, és nekik nem szabad döntés..
2021. jan. 17. 10:40
 45/71 anonim ***** válasza:
51%
44-es: az iparágat a kormány tette tönkre és nem a covid! És a többi meg csak igéret...
2021. jan. 17. 10:42
 46/71 anonim ***** válasza:
81%
44-es,erről a nyavajáról a legtöbb ember nem is tudna, ha nem nyomatná a média napi szinten. Rokonaim is csak az ízérzékelésüket vesztették el átmenetileg, aztán simán túl lettek rajta. Pedig nem is fiatalok. Az oltástól ki tudja, mi lesz?!
2021. jan. 17. 10:46
 47/71 anonim ***** válasza:
3%
Az oltásnak csak gyengébb lehet a fertőzésnél a hosszútávú hatása, mivel csak egy részét hozza létre a vírusnak a szervezetben. De te ezt úgysem értheted, ismerősöd ismerősénél könnyű lefojású volt, akkor igen mindenkinél az.
2021. jan. 17. 10:49
 48/71 anonim ***** válasza:
11%
Ne féjl megtudná, amikor az összeomló eü miatt a nem.covidos se kapna ellátást. Aki az orráig lát, az mit dumál?? A szakma véleménye egyértelmű, nem is tudom miért vitázok gyakoris fotelszakértőkkel. 10m fociedző után már 10m virológus országa...
2021. jan. 17. 10:52
 49/71 A kérdező kommentje:
Nekem speciel egyik külföldi ismerősöm apja haldoklik. 0 alapbetegsege van, nem dohanyzik, nem iszik.Es megis. 50 valahany eves, szoval abszolut fiatal meg. Szerintem ne altalanositsunk ennyire. Nam is enyheefolyasu volt, de mint lathatod, 11ezrn mar meghaltak itthon a jarvanyban.
2021. jan. 17. 11:02
 50/71 anonim ***** válasza:
15%
Párom 36 éves, egészséges munkatársa belehalt.
2021. jan. 17. 11:05
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!