Sokak számára miért ijesztőbb a covid-vakcina egyáltalán nem bizonyított hosszú távú hatásai, mint magának a Covidnak a hosszútávú hatásai?
Figyelt kérdés
Illetve az arányokat is elnézve...picit többen haltak meg a járványban, mint amennyien rosszul lettek a vakcinától. Akkor mire fel ez az ellenszenv a vakcinával szemben? Maga a tű? Vagy a kormány követhetetlen kommunikációja? Én a Pfizerrel vagy a modernával beoltatnám magam, de a kínaitól én is tartok.2021. jan. 15. 01:14
21/71 anonim válasza:
20-as én azokat az embereket sajnálom, akik az elvakult oltáspártiak miatt szívnak. Lassan boszorkányüldözés lesz a bulikázók miatt,akik azért bármit képesek magukba szúratni. Tegyék! De másokat hagyjanak békén!
22/71 anonim válasza:
Az oltáspártiság nem hit, hanem tudományos tény. Sajnálatos hogy nem az az "alap".
23/71 anonim válasza:
#20 jah, mert az egészségügy pont a koronavírus miatt van szarban, véletlenül sem az évtizedes beleszarás miatt.
24/71 anonim válasza:
#22, aki picit tud gondolkodni és olvas, annak elég sok furcsa véletlen tűnt fel az elmúlt 1 évben. Na, ezért nem oltat a többség.
25/71 anonim válasza:
#24 én nem olvasok, leírod mi az?
(Hacsak nem az, hogy gyakorlatilag bármi lehet covid tünet)
26/71 anonim válasza:
Egyébként milyen olyan vírusok vannak melyek rendelkeznek hosszú távú mellékhatással? Azt olvastam hogy a herpesz esetleg okozhat smp-t, de biztos van más is.
27/71 anonim válasza:
#25, ha komolyan érdekel privátban leírom, de itt úgy is csak lepontozná a sok oltás mániás...
28/71 everlight válasza:
Én még tesztre se mentem,vakcina se kell.Eltelt 10 hónap és nem halt ki az emberiség,influenzában többen halnak meg úgy hogy volt ellene vakcina.
29/71 anonim válasza:
Én azt nem értem, miért baj valakinek, aki beoltatja magát, hogy mások ezt nem teszik?
Hiszen őt (elvileg) megvédi az oltás, tőlem nem tudja elkapni a vírust. Ha meg nem védi, akkor minek oltassa be magát bárki is?
30/71 anonim válasza:
#29 van aki olyan rossz egészségi állapotban van, hogy nem oltható. Most haltak meg norvégiában 23-an. Ők csak akkor védettek, ha nincs kitől elkapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!