Ha szigorú korlátozások mellet is csak áprilisra lehet a plató vége hogy merülhet fel akár ötletként is a jan 11-i iskolanyitás?
Szigorú korlátozások mellett áprilisra érhet véget a járvány plató szakasza
Jelenleg a járvány plató szakaszában vagyunk, de nem lehet tudni, meddig maradunk itt. 3-4 hónapos időszak az, amíg ez eltarthat, igazából áprilisban fogjuk látni, hogy szigorú korlátozások mellett vissza tudunk-e jutni a júniusi adatokig- mondta Lantos Gabriella, az Új Világ Néppárt elnökségi tagja.
Tehát akkor
-ha maradnak a szigorú korlátozások
- akkor talán (talán!!) hónapok múlva vége lehet a platónak
- de persze az még mindig nem a vége, az csak a lejtő kezdete
Ebből evidensen következik ha nem maradnak a korlátozások, akkor nem plató lesz, hanem újabb emelkedés.
Mindezek fényében nem értem hogyan merülhet fel a korlátozások oldása? pl iskolazár oldása jan 11-től?
Nem épp a fenntartás lenne ésszerű, hogy az eddig elért mérséklődő számok maradjanak is?
Az oltással ne jöjjünk.... üres duma. Maga a Zoperatív Görcs is megmondta, a tömeges átoltottság 21 végére, 22 elejére érhető el.
Odébb van az még!
"A tanárokat a hétvégén és a jövő héten tesztelik"
EZ HAZUGSÁG!!! TISZTA ÉS EGYÉRTELMŰ HAZUGSÁG!!
A tanárok tesztelése külső tesztpontokon ,nulla szervezettséggel és ÖNKÉNTESEN folyik.
Na most szerinted lesz olyan hülye tanár hogy kibumlizik a külső tesztpontra hogy ott kiállja a sort és aztán ha pozitív betegállományba kelljen mennie 60% os bérért??
ember, neked AGYAD VAN?
az óvodai és iskolai dolgozók a január 2-ára és 3-ára meghirdetett csoportos koronavírus tesztelésre. Az önkéntes és ingyenes vizsgálatokat o
önkéntes. van még kérdés? mennyi megy el szombat-vas önkéntesen? 2%? 5%? röhej. mese habbal.
és csakis általános iskola.
(ill. szakképző intézmények is most már, ami ugye nem = a gimnáziummal)
miért , középiskolai tanár oda se mehet?
ezt nem is tudtam.
és ha középisk tanár megy oda azt elküldik?
Önkéntes persze. De a tanárok oldaláról a vinnyogás kihúzva, ha akar mehet tesztelni, később oltatni is.
Te pedig megszívtad, júniusig járni fogsz. 11-én külön gratulálni fogok neked az 1.napodhoz, úgy látom elkél egy kis biztatás...:)
Nem olyan rossz ám, megtanulsz helyesen írni, biológiát, statisztikát. Talán kevesebb hülyeséget fogsz irkálni.
" statisztikát"
Hát ha én annyi statisztikát fogok tanulni amit az iskolában tanítanak... akkor... végzős vagyok, van kemény 4 hónapom hátra és eddig stat nem volt.
de NYILVÁN a hátralevő 4 hónapban csak az lesz és semmi más. világos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!