Ha szigorú korlátozások mellet is csak áprilisra lehet a plató vége hogy merülhet fel akár ötletként is a jan 11-i iskolanyitás?
Szigorú korlátozások mellett áprilisra érhet véget a járvány plató szakasza
Jelenleg a járvány plató szakaszában vagyunk, de nem lehet tudni, meddig maradunk itt. 3-4 hónapos időszak az, amíg ez eltarthat, igazából áprilisban fogjuk látni, hogy szigorú korlátozások mellett vissza tudunk-e jutni a júniusi adatokig- mondta Lantos Gabriella, az Új Világ Néppárt elnökségi tagja.
Tehát akkor
-ha maradnak a szigorú korlátozások
- akkor talán (talán!!) hónapok múlva vége lehet a platónak
- de persze az még mindig nem a vége, az csak a lejtő kezdete
Ebből evidensen következik ha nem maradnak a korlátozások, akkor nem plató lesz, hanem újabb emelkedés.
Mindezek fényében nem értem hogyan merülhet fel a korlátozások oldása? pl iskolazár oldása jan 11-től?
Nem épp a fenntartás lenne ésszerű, hogy az eddig elért mérséklődő számok maradjanak is?
Az oltással ne jöjjünk.... üres duma. Maga a Zoperatív Görcs is megmondta, a tömeges átoltottság 21 végére, 22 elejére érhető el.
Odébb van az még!
"marhára nem biztos hogy megyünk"
Hát én meg őszintén remélem hogy úgy február közepéig nem látom a retek sulit.
Az esélyeim jók.
"De, biztos"
Olyan biztos mint amikor a Zorbán márc 13-án reggel 8 órakor kijelentette hogy az iskolák SEMMIKÉPP nem zárnak be... és aznap márc 13-án este 21h-kor bejelentették hogy az iskolák bezárnak?
Olyan biztos?
Vagy olyan biztos, mint amikor Maruzsa kopaszsegg bejelentette nov 4-én hogy az iskolák bezárása teljesen szükségtelen és nem is fog bekövetkezni-majd nov9--én bejelentették hogy bezárnak az iskolák?
Olyan biztos?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!