Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Az oltásigazolással nem...

Az oltásigazolással nem sértik a személyi szabadságunkat? ( tobbi lent)

Figyelt kérdés

Nem tudom, hogy ebből mi az igaz, hogy ez lesz-e,de most kicsit agyalok... Hiszek a vírusban, bár én még vagy nem/ vagy tünetmentesen átestem rajta. Nemtudom. Nem tartjátok érdekesnek, hogy 1 héttel az oltások elkezdése előtt “mutàlódott” a vírus? Nem tartjátok érdekesnek, hogy pont Kínában indult? Nem tartjátok érdekesnek, hogy a gyermekvállalásra készülő nőknek nem ajánlott a vakcina? Nem tartjátok érdekesnek, hogy a vírus pusztítja a hímivarsejteket?

Én elhiszem és tudom, hogy nagyon gáz ez a helyzet és sajnálok mindenkit, aki beteg volt, de ez nekem kicsit furcsa...

és, aki nem oltható? Mert pl gyermeket vàllal vagy allergiás mindenre ( mint én) ő kap papírt, hogy nem oltható? És ha nem vagyok oltható? Nem utazhatok? Nem mehetek dolgozni? Nem mehetek el egy fesztiválta? Ez nem sérti meg a jogaim?

Monhatjátok, hogy nyavajgok meg, hogy ilyen kis problémákon stresszelek, de 4 évig depresszióban szenvedtem. Most nyárra sikerült leküzdenem gyógyszerek/pszichoterápia segítségével és én azalatt az időszak alatt megtanultam értékelni az életet... hihetetlen, hogy mire tudnék élni elvesznek tőlem mindent!

Ezt nem tehetik meg ...A nyaralás volt a mindenem és a családom egyik része Német és Olaszországban. Örültem, hogy ki tudtam menni hozzájuk egy hétre nyáron havi 25 nap 10-12 órás munka mellett... Sajnálom, de nem sajnáltatni akarom magam, csupán ideges vagyok, hogy nem tudunk semmit.

2020. dec. 28. 22:53
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
78%

Én csak egyet nem értek...

Honnan szedtétek, hogy oltásigazolással lehetesz utazni illetve belépni bárhova?

Erről valami hivatalos forrást dobjatok már.

2020. dec. 29. 17:33
 12/25 anonim ***** válasza:
82%
11: Nincs erről semmi hivatalos forrás, valószínűleg még a döbtéshozók sem tudják, hogy mi lesz.
2020. dec. 29. 17:50
 13/25 anonim ***** válasza:
78%
Akkor meg minek ezen agyalni, stresszelni? Miért nem tudunk a mostra koncentrálni? Majd ráérünk ezt megvitatni akkor ha aktuális lesz.
2020. dec. 29. 17:54
 14/25 A kérdező kommentje:
2020. dec. 29. 17:54
 15/25 A kérdező kommentje:
2020. dec. 29. 17:56
 16/25 A kérdező kommentje:

Szerintem naivitás azt hinni, hogy az egészségünk az érdekük. Oké, legyen ez, de akkor az éhezők miért nem érdekli őket? A vakcina árából Afrikának is adományozhattak volna vagy nem kell messzire menni... itt egy borsodi településnek.

Oké.. ez egy vírus, de ott volt az ebola... Ha tudjátok a tüneteit, akkor ti ha választanátok melyiket kapnátok el? A Covidot vagy az Ebolát?

Nem vitából írom, de nekem akkor is fura előérzetem van.

2020. dec. 29. 18:03
 17/25 A kérdező kommentje:
Nem vagyok híve az összeesküvés elméleteknek, de ha ezt ennyire erőltetni fogják szerintem nem véletlen. Valami céljuk van ah oltásokkal. Nemhiszem, hogy annyira érdekelné Orbánt pl, hogy sok idős meghal benne... de lehet orbán sem tud semmiről.
2020. dec. 29. 18:06
 18/25 anonim ***** válasza:
20%
Nem vagy híve a konteóknak, de éppen csak konteókra tudsz gondolni :D
2020. dec. 29. 18:09
 19/25 A kérdező kommentje:
Talán igen:)
2020. dec. 29. 18:11
 20/25 anonim ***** válasza:
58%
Ha kevesen oltatják be magukat Orbán is másképp áll majd a járványhoz. Még bocsánatot is fog kérni.
2020. dec. 29. 19:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!