Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit gondoltok az oltásigazolás...

Mit gondoltok az oltásigazolás/oltásútlevélről?

Figyelt kérdés
Szerintem a kormány saját magát bukatatja meg az ilyen döntésekkel.... A lakosság csak 15%-a oltana.

2020. dec. 23. 16:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem is. Csomó olyan hozzászólást olvastam ma a vezér oldalán, hogy elpártoltak tőlük. És elmondása szerint a válság 2021 végéig marad, addig folyamatosan csökkeni fog a támogatottságuk. Ez az igazolás meg nonszensz, semmiképp sem potom otlom be magam egy pár hónap alatt előállitott oltással...
2020. dec. 23. 16:10
 2/13 anonim ***** válasza:
87%

Rohadt szemét sz@r alakok akik megcsinálják. Ez gonosz diktatórikus dolog és kB közvetett kényszerités lenne a célja.

De én inkább kibirom a jövő évet étterem, fesztivál meg utazás nélkül csak ne kelljen Beoltatni magam.

Az hogy a munkáltató kérje el nem tudom képzelni mert akkor kB senki nem dolgozna ott és annak a cégnek annyi.

2020. dec. 23. 16:12
 3/13 anonim ***** válasza:
24%
A többi oltásodra is kaptál igazolást. Szerintem szüleid megkérdezed, a szekrény mélyéről ezeket a porosodó iratokat előkeresheted. :)
2020. dec. 23. 16:15
 4/13 anonim ***** válasza:
83%

Az az álláspontom, hogyha tényleg olyan veszélyesnek élnék meg az emberek a vírust, ahogyan azt az emberek felé mutatni akarjak, akkor az emberek önszántukból rohannának az oltásért. Ez a kényszeroltatás az eddig billegő embereket is szerintem az oltás megtagadása felé fogja terelni.

Az influenza ellen sem oltatunk kötelezően, és nem zárjuk házibörtönbe az embereket, pedig megöl az is évente 5000+ embert itthon.

2020. dec. 23. 16:34
 5/13 nemaRendőrség ***** válasza:
7%

Ez megy mindenhol.

Van olyan légitársaság ahova már egy ideje kell az igazolás hogy kaptál oltást vagy már kigyógyultál

2020. dec. 23. 16:42
 6/13 anonim ***** válasza:
45%
Nagyon örülnék neki, ha már szabadon mehetnék akárhova. Túl vagyok a víruson, és nekem is járna az okmány, jelenleg is felesleges a gyógyultakat korlatozni.
2020. dec. 23. 16:42
 7/13 anonim ***** válasza:
85%

Nem fogják olyan olcsón adni az okmányt, hogy:

- egészséges vagy, akkor jár

- túl vagy rajta, akkor jár

Az oltás maga a lényeg, nem a védettség. Ha a védettség lenne a lényeg, engednék élni a fiatalokat már most. Jelzem én mindent megtettem, hogy megfertőződjek, de az antitest tesztek alapján sem sikerült.

2020. dec. 23. 16:48
 8/13 anonim ***** válasza:
85%
Nyilvánvaló, hogy valami hátsó szándéka van a hatalomnak az oltással, és valószínűleg lesz valamilyen szándékos mellékhatása. Ha nem így lenne, nem erőltetnék annyira, mert naivitás azt hinni, hogy számít nekik valamit az egészségünk.
2020. dec. 23. 16:57
 9/13 anonim ***** válasza:
31%

"Az hogy a munkáltató kérje el nem tudom képzelni mert akkor kB senki nem dolgozna ott és annak a cégnek annyi."

A kórházigazgatók figyelik az alkalmazottaikat, a háziorvosok és a patikusok meg önvédelemből oltatják magukat. Érdekes helyzet alakulnak ki, ha ők valóban elhagynák munkahelyeiket.

2020. dec. 23. 17:40
 10/13 anonim ***** válasza:
79%
Nade onnan is fel lehet mondani. Plusz nemcsak egészségügy létezik....
2020. dec. 23. 17:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!