Mit gondoltok az oltásigazolás/oltásútlevélről?
Rohadt szemét sz@r alakok akik megcsinálják. Ez gonosz diktatórikus dolog és kB közvetett kényszerités lenne a célja.
De én inkább kibirom a jövő évet étterem, fesztivál meg utazás nélkül csak ne kelljen Beoltatni magam.
Az hogy a munkáltató kérje el nem tudom képzelni mert akkor kB senki nem dolgozna ott és annak a cégnek annyi.
Az az álláspontom, hogyha tényleg olyan veszélyesnek élnék meg az emberek a vírust, ahogyan azt az emberek felé mutatni akarjak, akkor az emberek önszántukból rohannának az oltásért. Ez a kényszeroltatás az eddig billegő embereket is szerintem az oltás megtagadása felé fogja terelni.
Az influenza ellen sem oltatunk kötelezően, és nem zárjuk házibörtönbe az embereket, pedig megöl az is évente 5000+ embert itthon.
Ez megy mindenhol.
Van olyan légitársaság ahova már egy ideje kell az igazolás hogy kaptál oltást vagy már kigyógyultál
Nem fogják olyan olcsón adni az okmányt, hogy:
- egészséges vagy, akkor jár
- túl vagy rajta, akkor jár
Az oltás maga a lényeg, nem a védettség. Ha a védettség lenne a lényeg, engednék élni a fiatalokat már most. Jelzem én mindent megtettem, hogy megfertőződjek, de az antitest tesztek alapján sem sikerült.
"Az hogy a munkáltató kérje el nem tudom képzelni mert akkor kB senki nem dolgozna ott és annak a cégnek annyi."
A kórházigazgatók figyelik az alkalmazottaikat, a háziorvosok és a patikusok meg önvédelemből oltatják magukat. Érdekes helyzet alakulnak ki, ha ők valóban elhagynák munkahelyeiket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!