Az oltásigazolással nem sértik a személyi szabadságunkat? ( tobbi lent)
Nem tudom, hogy ebből mi az igaz, hogy ez lesz-e,de most kicsit agyalok... Hiszek a vírusban, bár én még vagy nem/ vagy tünetmentesen átestem rajta. Nemtudom. Nem tartjátok érdekesnek, hogy 1 héttel az oltások elkezdése előtt “mutàlódott” a vírus? Nem tartjátok érdekesnek, hogy pont Kínában indult? Nem tartjátok érdekesnek, hogy a gyermekvállalásra készülő nőknek nem ajánlott a vakcina? Nem tartjátok érdekesnek, hogy a vírus pusztítja a hímivarsejteket?
Én elhiszem és tudom, hogy nagyon gáz ez a helyzet és sajnálok mindenkit, aki beteg volt, de ez nekem kicsit furcsa...
és, aki nem oltható? Mert pl gyermeket vàllal vagy allergiás mindenre ( mint én) ő kap papírt, hogy nem oltható? És ha nem vagyok oltható? Nem utazhatok? Nem mehetek dolgozni? Nem mehetek el egy fesztiválta? Ez nem sérti meg a jogaim?
Monhatjátok, hogy nyavajgok meg, hogy ilyen kis problémákon stresszelek, de 4 évig depresszióban szenvedtem. Most nyárra sikerült leküzdenem gyógyszerek/pszichoterápia segítségével és én azalatt az időszak alatt megtanultam értékelni az életet... hihetetlen, hogy mire tudnék élni elvesznek tőlem mindent!
Ezt nem tehetik meg ...A nyaralás volt a mindenem és a családom egyik része Német és Olaszországban. Örültem, hogy ki tudtam menni hozzájuk egy hétre nyáron havi 25 nap 10-12 órás munka mellett... Sajnálom, de nem sajnáltatni akarom magam, csupán ideges vagyok, hogy nem tudunk semmit.
Kedves anonim! Köszönöm a válaszod!
Talán egy nagyobb probléma van a világon a vírusnál, hogy nem vagyunk kedvesek egymással. Pedig talán ez kellene ahhoz, hogy kicsit jobbak legyünk és, hogy kicsit megérdemeljük a boldogságot...
"Nem tartjátok érdekesnek, hogy 1 héttel az oltások elkezdése előtt “mutàlódott” a vírus?"
Nem, mert a vírusok folyamatosan mutálódnak. Már tavasszal tudtak vagy 7 féle mutációjáról, ebben semmi új nincs. Egyébként meg az oltás hatásos az új mutáció ellen is.
"Nem tartjátok érdekesnek, hogy pont Kínában indult?"
Nem, mert a történelem során szinte minden sz*r betegség onnan ered. Ez az ottani életmódnak köszönhető főleg.
"Nem tartjátok érdekesnek, hogy a gyermekvállalásra készülő nőknek nem ajánlott a vakcina?"
Nem, mivel terhes nőkön nem szokás új gyógyszereket tesztelni. A vakcinákat sem tesztelték. Mivel nincs tapasztalat, pont ezért nem ajánlott se terhes nőnek, se pedig olyannak, aki gyerekvállalásra készül.
"Nem tartjátok érdekesnek, hogy a vírus pusztítja a hímivarsejteket?"
Ez nekem új, igazolnád ezt valami forrással?
"és, aki nem oltható? Mert pl gyermeket vàllal vagy allergiás mindenre ( mint én) ő kap papírt, hogy nem oltható? És ha nem vagyok oltható? Nem utazhatok? Nem mehetek dolgozni? Nem mehetek el egy fesztiválta? Ez nem sérti meg a jogaim?"
Ezt majd nyilván szabályozzák a pontos jogszabályok, ahogy az lenni szokott. Aki nem oltható, nyilván kivétel lesz. Ahogy a maszkviselés alól is vannak kivételek (autisták például)
Ez azt jelenti, nem akarnak leállni az emberek zaklatásával. El akarnak menni a végsőkig, amíg fel nem ébredünk és vissza nem szólunk.
Készüljetek hosszú évekig el fog ez tartani, nem a járvány. Hanem a macska egér harc. A multik be akarják bizonyítani, hogy mindenhez joguk van. Hogy ez a világ csak a pénzről szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!