Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ma reggelre belázasodott a...

Ma reggelre belázasodott a gyerekem. Szerintetek felelőtlenség csütörtökön vendégségbe menni vele?

Figyelt kérdés
2020. dec. 21. 18:59
A kérdező szavazást indított:
Igen, felelőtlenség.
Nem az.
Csak ha csütörtökre nem lesznek tünetei, akkor vinném.
Egyéb, lent kifejtem.
61 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
81%
Felelőtlenség és hülyeség a köbön, egy beteg gyereknek pihenésre van szüksége, nem parádézásra uncsi felnőttek közt. De ezt a kérdést komolyan fel kellett tenned...?
2020. dec. 21. 19:05
 2/12 anonim ***** válasza:
76%
Nagyon nagyon nagy felelőtlenség ebben a helyzetben.
2020. dec. 21. 19:05
 3/12 anonim ***** válasza:
81%

Igen, elég nagy felelőtlenség. Ha fertőző, akkor fertőz másokat (koronavírussal), emellett ő maga is könnyebben elkaphat akármit, mert ugyebár ilyenkor gyengébb a szervezete.

Szerintem nem is hiányzik ilyenkor egy gyereknek, hogy vendégségbe menjen, mégha addigra el is múlik, akkor sem. Ezt ki kell pihenni, biztosra kell menni, hogy kigyógyult belőle.

2020. dec. 21. 19:06
 4/12 anonim ***** válasza:
74%
Jelenlegi helyzetben nagyon az
2020. dec. 21. 19:06
 5/12 anonim ***** válasza:
61%
Jelenleg az. Békeidőben, ha szerdán egész nap és csüt reggel is tünetmentes lenne, elvinném, de idén inkább nem.
2020. dec. 21. 19:09
 6/12 anonim ***** válasza:
73%
Mindegy milyen helyzet. Igen felelőtlenség!
2020. dec. 21. 19:13
 7/12 anonim ***** válasza:
78%
Hülye vagy?
2020. dec. 21. 19:14
 8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, igazából csak megerősítést akartam, és megkaptam! (akikhez mentünk volna vendégségbe, megsértődtek, hogy lemondtuk a látogatást ezzel az indokkal, hogy beteg lett a gyerek. Csak kíváncsi voltam, hogy a többség is úgy gondolja, ahogy én, vagy ekkora paragép vagyok, és mások mennének a helyünkben. De megnyugodtam...)
2020. dec. 21. 19:21
 9/12 anonim ***** válasza:
46%
Lehet hogy covid, aztán megfertőz mindenkit. Gyógyuljon meg, pihenés kell neki. Hívd fel az orvost. Teszt kell.
2020. dec. 21. 19:22
 10/12 anonim ***** válasza:
54%
Vendegseg most?! LOL.
2020. dec. 21. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!