Mennyire veszélyes Korona egy olyan emberre, akinek az immunredszere átlagos, és nincs semmi más komoly betegsége?
Valóban sok a pszichoszomatikus baj, de a fertőző betegségek nem igazán tartoznak közéjük.
Amúgy meg, ha körülnézek, magam körül egy pánikolót sem látok, sőt. Az általános hozzáállás az, hogy nem komoly az egész, vagyis, ha ez elég lenne ahhoz, hogy ne terjedjen a vírus, akkor már megállt volna. És a vírustagadók egyáltalán nincsenek csendben, inkább ők a leghangosabbak.
De elsikkadt a lényeg, azaz, hogy mint egészségügyi dolgozó, látom, mi a helyzet, tehát hihetnétek nekem.
Kivételekre nem lehet szabályokat alapozni. Amúgy pont ma láttam egy futót - senki sem akadályozta az individuális sportolásban.
És ha jobban figyelsz, észreveheted, hogy elég sok ország vezetett be sokkal szigorúbb korlátozásokat, mint a magyar. Mondjuk, mindegy, mert ilyen hozzáállással úgysem tartják be, ezért nincs még vége a járványnak.
Azt pedig nem is értem, hogy jön ahhoz valaki, hogy olyanokat minősítsen, akiknek a szakmájához semmit sem ért.
Ha pedig egész napos korlátozás van, minden egyes országban ott szerepel a kitételek között az individuális sport.
Ha pedig egész napos korlátozás van, minden egyes országban ott szerepel a kitételek között az individuális sport.
Ne haragudj hogy ennyiszer kimásoltam de süketekkel nem tudom hogy lehet kommunikálni? Van valami tanácsod erre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!