Mennyire veszélyes Korona egy olyan emberre, akinek az immunredszere átlagos, és nincs semmi más komoly betegsége?
"Aki felindulásból olyat mond a másiknak, hogy ne legyen gyereke, az ne idegbetegezzen senkit."
Nem felindulásból írtam. Ez a véleményem. Aki ilyen szinten mereven és bután szabálykövető, ostoba, vaskalapos, az nem alkalmas gyermek felnevelésére, csak lelkisérültek kerülnek ki a "kezei" közül.
Én felszavaztam a 40-est, 54.
Nem fura nektek srácok hogy eltűnt a 4-es? Egyszervolt holnemvolt tán igaz sem volt.
Tegnapelőtt egy 19 éves srác halt meg.
Előtte való nap egy 28 éves nő.
Tehát nem ússzák meg a fiatalabbak sem.
Ezt is lehet lepontozni, mint a többi TÉNYT!
Halihó #40 és társai! Én vagyok az egyik "lepontozó". És nem a tapasztalataidat, az OKÉ, neked és ismerőseidnek szerencsétek volt, hanem, amit utána írtál, miszerint megszűnne az egész, ha nem vennénk róla tudomást.
Összekevered az okot és az okozatot. Tudod, előbb volt ez a fura járvány, mikor annyian kerületek kórházba, hogy nem bírta az egészségügy, és amibe annyian belehaltak, hogy katonai konvojok vitték a halottakat. Talán még emlékeztek Kínára és Olaszországra az év elejéről. Ezt kapták fel a híradások, és nem fordítva történt, nem előbb voltak a hírek, és utána a betegek.
Amúgy meg, olyan helyen dolgozom, hogy látom, kik betegedtek meg és milyen számban. Higgyetek nekem, ez nem tréfadolog. Teljesen átlagos egészségű emberek is lehetnek súlyos betegek. Senki sem lehet biztos benne, hogy simán átvészeli.
A szabályokról meg annyit, hogy elvileg okos emberek hozzák őket. Jelen esetben a virológusokat bízvást tekinthetjük annak. Ha pedig valaki azt hiszi, ő mégis jobban tudja, legalább abba gondoljon bele, mi lesz a következménye, ha mégis téved. Beláthatja, hogy komolyabb, mint amekkora kellemetlenséggel ezeknek a szabályoknak a betartása jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!