Mennyire veszélyes Korona egy olyan emberre, akinek az immunredszere átlagos, és nincs semmi más komoly betegsége?
Szerintem hagyjátok a vitát, ez a fickó úgyis csak provokál, ne vegyük a lapot, majd megunja és elmegy.
A kérdésedre pedig sajnos nem lehet válaszolni. Az az egyik legnagyobb probléma ezzel a vírussal, hogy olyan kiszámíthatatlan. Igen, nekem is csomó ismerősöm viszonylag könnyen átvészelte, aztán az egyik legfiatalabbat közülük, aki mellesleg rendszeresen sportol, nagyon megviselte. De olyat is ismerek, aki lélegeztetőgépen van. Meg olyanról is tudok, aki ugyan kigyógyult, de aztán a szövődménynek miatt töltött egy hónapot kórházban. 50 alatti nem krónikus beteg.
És még nem ismerhetjük a hosszútávú hatásait a betegségnek.
Azt ajánlom mindenkinek, próbáljon meg minden megtenni, hogy elkerülje.
44 Annyira idegbeteg vagy. Tényleg minden nap ilyen vagy vagy csak néha? Természetesen tudom mit jelent a komplex szó, de te tényleg vegyél már be nyugtatót kommentelés előtt. A gyerekeidnek pedig, ha valaha lesznek, nem arra van szüksége hogy egyetlen szabályhoz mereven ragaszkodj, pl most vannak ezek az "egyszerű" hm... szabályok hogy ne menj ki 8 után... hanem arra van szüksége hogy ha bajban van számíthasson rád, és meghallgasd ahelyett hogy szabályokat idézgetsz neki.
Emellett vannak olyan szabályok hogy nem nézheted tétlenül ha valaki életveszélyben van. De amilyen szinten te vagy, el tudom képzelni hogy itt is azt fogod neki kántálni hogy rosszul lenni sincsen joga.... Életveszélyes rád bízni egy másik életet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!