Mennyire veszélyes Korona egy olyan emberre, akinek az immunredszere átlagos, és nincs semmi más komoly betegsége?
Én most jöttem ki. Immunhiányos vagyok, tanszplantált. A szobánk ól hárman haltak meg, és anyukám, aki velem együtt elkapta. De nem ez a lényeg.
Nem tudjuk előre, kinél merre dől el. Pl úgy csinál tüdőgyulladást, hogy csak a röntgen mutatja ki, és nincs semmi súlyos jelenséged, nem veszed észre, így nem is mész orvoshoz és mire észreveszed, késő. Vagy a véralvadási jelenség. Kettőkor még beszéltem emberrel, ötkor meghalt. Ha minden haja számlát angyalok tartják, akkor is. Nekem valószíeaz volt a "szerencsém", hogy az évek során volt sok influenzám, tüdőgyulám.Meg a BCG, de semmi garancia nincs a kimenetele. Aljas és veszélyes cucc.
#12 ez a statisztika viszont már figyelemrméltó lehet. Esetleg tudsz linkelni oldalt ahol ez megjelent?
(Remélem nem a WHO-tól)
Köszönöm egyébként a sok választ, lassan lesz egy kiindulópontunk.
Szerintem a mi környékünkön valami extra light Covid van. Kis falu, sok beteg. Mindenki 1-2 nap hőemelkedés, ritkán láz,szag, esetleg ízvesztés is.
Családomon is végigment, 22 nap karantén, máskor enyi tünettel dolgozni, iskolába járunk.
14es tudnál esetleg egy oldalt linkelni arról, ami arról szól, hogy a félelem gyengítheti az immunrendszert?
(Érdekel a téma)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!