Akik átesettek a covidon azoknak is célszerű beoltatni magukat. A fertőzés után kialakult természetes immunitás, vagy az oltás ad hosszabb védettséget?
A népírtás a cél, úgyhogy az oltja magát aki akarja. Olyan mint az orosz rulett. Semmi sem számít, ha covidos vagy, voltál, ha nem. A maszktól akkor is megbetegednek az idősek, krónikus betegek. Ha beadatod, ha nem.
Bocs, de az ilyen baromságból 2 perc elég is volt. Nem lehetsz valami észlény, ha ezeket komolyan veszed. 😂
Which produces a stronger immune response: a natural infection or a vaccine?
The short answer: We don’t know. But Covid-19 vaccines have predictably prevented illness, and they are a far safer bet, experts said.
Vaccines for some pathogens, like pneumococcal bacteria, induce better immunity than the natural infection does. Early evidence suggests that the Covid-19 vaccines may fall into this category. Volunteers who received the Moderna shot had more antibodies — one marker of immune response — in their blood than did people who had been sick with Covid-19.
...
In people who are only mildly ill, the immune protection that can prevent a second infection may wane within a few months. “Those people might benefit more from the vaccine than others would,” said Bill Hanage, an epidemiologist at the Harvard T.H. Chan School of Public Health.
Danke schön! Aber
Nem lehetne magyarul?
Sajnos olyan tanulatlan vagyok hogy angolul se tudok. Én hibám de akkor se értem amit ide írtál
#1 nem értem h olyan mint az influenzánal.. Egy év? 3 hónap?
Meddig véd?
Mi volt a tünet először?
Mi volt a tünet másodszor?
"Mi volt a tünet először?
Mi volt a tünet másodszor?"
Márciusban magas láz 4-5 napig, szaglás és ízlelés elvesztése, orrfolyás, izületi fájdalom, fáradtság, duzzadt nyaki nyirokcsomók. Csak azért lett gyanús, hogy korona, mert influenza ellen oltva voltam. Itthon lábadoztam. Tüdőt szerencsére nem érintette.
Novemberben egy kis náthával, szaglásvesztéssel, és egy kis hőemelkedéssel megúsztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!