Ez epe betegségre utalhat vagy hasnyálmirigy esetleg máj?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Már évek óta vannak panaszaim. Főként jobb bordaív alatti fájdalom, néha puffadás, hányinger. Hányás sose fordult elő csak kellementlen görcsös , alkalmanként tompább nyomó fájdalom, ami a hátba is kisugárzik. Néha pedig úgy beszúr, hogy egy pillanatra nem kapok levegőt vagy köhögnöm kell egyett. Voltam házi orvosnál a panaszaimmal többször is, savlekötőt kell szedjek. Visszatérő fájdalom van amikkor 1 napig tart utána hónapokig semmi. Van amikkor több napig is tart kb: 1 hétig mint most is. 20 éves lány vagyok.2020. nov. 30. 12:25
21/26 anonim válasza:
Ha negatív, akkor meg nyugodhatsz. Ez inkább akkor izom húzódás, vagy bordaközi idegbecsípődés lesz. Az is kisugározhat bárhová. Nekem amúgy 1.epe kövem van, de nagy, 2 cm. Igaz nyugvó.
22/26 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó az a baj hogy még mindig fáj, és nem tudom az okát. Kellemetlen érzés van a jobb bordám alatt meg a hátamba néha. Attól félek valami komoly, de azt kimutatta volna a hasi uh nem? Olyan érzésem van mintha valami mozogna a bordám alatt ha hajolok, néha olyan mintha pattana ott valami. A fájdalom tompa, ritkán beszúró jellegű.
2021. jan. 3. 16:35
23/26 anonim válasza:
Nincs komoly bajod. Azt kimutatta volna az uh, meg a vérvétel is. Én is éreztem olyat, hogy valami beakadt a jobb bordám allá, de hiába mondom ennek a H*lye orvosnak csak meg nyomkodja aztán ennyi.
24/26 anonim válasza:
Tehat akkor nincs epeko.. Az jo hir! :) engem multkor elkapott egy gorcs de a csepp segit.. 3 het mulva visszamegyek megnezetem remelem kisebbek vagy el is tunedeztek mar.. Menj tovabb vizsgaltasd mi okozza
25/26 anonim válasza:
Nekem van epekő, jó nagy 2 cm. De most nincsenek mütétek a covid miatt. Nekem még kifejezett epegörcs nem volt, de mindig érzem hogy jobb oldalt szúr.
26/26 A kérdező kommentje:
Oh. Minden féle képpen ki akarom deríteni mitől fáj m ég mindig. Szerintetek hova érdemes fórdulnom? Fogalmam sincs mi okozza. Negatív az Uh, nincs más panaszom csak az a fura borda alatti fájdalom és hátfájás. Nem fogytam az elmúlt 4 évben semmit mindig tartottam a súlyom most pedig az 1 évben híztam 5 kg-ot.
2021. jan. 8. 20:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!