Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ez epe betegségre utalhat...

Ez epe betegségre utalhat vagy hasnyálmirigy esetleg máj?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Már évek óta vannak panaszaim. Főként jobb bordaív alatti fájdalom, néha puffadás, hányinger. Hányás sose fordult elő csak kellementlen görcsös , alkalmanként tompább nyomó fájdalom, ami a hátba is kisugárzik. Néha pedig úgy beszúr, hogy egy pillanatra nem kapok levegőt vagy köhögnöm kell egyett. Voltam házi orvosnál a panaszaimmal többször is, savlekötőt kell szedjek. Visszatérő fájdalom van amikkor 1 napig tart utána hónapokig semmi. Van amikkor több napig is tart kb: 1 hétig mint most is. 20 éves lány vagyok.

2020. nov. 30. 12:25
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Ha negatív, akkor meg nyugodhatsz. Ez inkább akkor izom húzódás, vagy bordaközi idegbecsípődés lesz. Az is kisugározhat bárhová. Nekem amúgy 1.epe kövem van, de nagy, 2 cm. Igaz nyugvó.
2021. jan. 1. 01:35
 22/26 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó az a baj hogy még mindig fáj, és nem tudom az okát. Kellemetlen érzés van a jobb bordám alatt meg a hátamba néha. Attól félek valami komoly, de azt kimutatta volna a hasi uh nem? Olyan érzésem van mintha valami mozogna a bordám alatt ha hajolok, néha olyan mintha pattana ott valami. A fájdalom tompa, ritkán beszúró jellegű.
2021. jan. 3. 16:35
 23/26 anonim ***** válasza:
Nincs komoly bajod. Azt kimutatta volna az uh, meg a vérvétel is. Én is éreztem olyat, hogy valami beakadt a jobb bordám allá, de hiába mondom ennek a H*lye orvosnak csak meg nyomkodja aztán ennyi.
2021. jan. 3. 16:59
 24/26 anonim ***** válasza:
Tehat akkor nincs epeko.. Az jo hir! :) engem multkor elkapott egy gorcs de a csepp segit.. 3 het mulva visszamegyek megnezetem remelem kisebbek vagy el is tunedeztek mar.. Menj tovabb vizsgaltasd mi okozza
2021. jan. 6. 10:34
 25/26 anonim ***** válasza:
Nekem van epekő, jó nagy 2 cm. De most nincsenek mütétek a covid miatt. Nekem még kifejezett epegörcs nem volt, de mindig érzem hogy jobb oldalt szúr.
2021. jan. 6. 13:53
 26/26 A kérdező kommentje:
Oh. Minden féle képpen ki akarom deríteni mitől fáj m ég mindig. Szerintetek hova érdemes fórdulnom? Fogalmam sincs mi okozza. Negatív az Uh, nincs más panaszom csak az a fura borda alatti fájdalom és hátfájás. Nem fogytam az elmúlt 4 évben semmit mindig tartottam a súlyom most pedig az 1 évben híztam 5 kg-ot.
2021. jan. 8. 20:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!