Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ez epe betegségre utalhat...

Ez epe betegségre utalhat vagy hasnyálmirigy esetleg máj?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Már évek óta vannak panaszaim. Főként jobb bordaív alatti fájdalom, néha puffadás, hányinger. Hányás sose fordult elő csak kellementlen görcsös , alkalmanként tompább nyomó fájdalom, ami a hátba is kisugárzik. Néha pedig úgy beszúr, hogy egy pillanatra nem kapok levegőt vagy köhögnöm kell egyett. Voltam házi orvosnál a panaszaimmal többször is, savlekötőt kell szedjek. Visszatérő fájdalom van amikkor 1 napig tart utána hónapokig semmi. Van amikkor több napig is tart kb: 1 hétig mint most is. 20 éves lány vagyok.

2020. nov. 30. 12:25
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Jobban jarsz maganorvossal.. Es. Folyamatosan faj? Kitartast remelem neked sem ez lesz a gond.. Nezesd meg a vesedet is!
2020. dec. 3. 21:38
 12/26 A kérdező kommentje:
Igen folyamatosan fáj. Bár évek óta van ilyen problémám. Csak sose tartott ennyi ideig. Simán csak ereztem hogy faj a májam körül, es elmentem vele a háziorvoshoz ha előjött, savlekötőket szedtem, nos-pát, es egyébb fájdalom és epére való gyógyszert, de nem igen használtak. Most egy hete hogy visszatért a fájdalom és erősebb. Ugyanott fáj, csak háttal együtt, illetve hasmenésem van. Egy percre se múlik, de ha ülök vagy lefoglalom magam valamivel el tudom viselni. Feküdni csak a hátamon tudok vagy a bal oldalamon hogy nem nyomjon semmit. Sajnos így vagyok most.
2020. dec. 4. 06:31
 13/26 anonim ***** válasza:
Uuh az nem jo:( nekem nem faj folyamatosan neha neha beszur de semminelviselhetetlen.. Olyan mintha izomlazam lenne.. En is figyelem a szekletem stb hetfon majd kiderul az uhn.. Ha van valami fejlemeny irj!
2020. dec. 4. 10:10
 14/26 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó kiderült mi volt a bajod? En egy hónap műlva kaptam uh időpontott addig igyekszem elviselni hs előjön, és persze kevés zsírosat eszem.
2020. dec. 21. 20:11
 15/26 anonim ***** válasza:
Ki ám.. 4 kovem van az epeholyagban... Frankooo a siras elkapott mikor mwgtudtam.. Nem akarok mutetet probalok megtenni minden hogy elkeruljem.. Meg picik
2020. dec. 26. 20:10
 16/26 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy kiderült. Azóta vannak még panaszaid? Mert nekem még mindig fáj a jobb oldalam a hátam meg néha mosmár ball oldalon is ugyan ott. Rettegek hogy valami komoly. Hétfőn hívom a magán dokit. Nem akarom halogatni.
2020. dec. 26. 20:57
 17/26 anonim ***** válasza:
Nem igazan de tudnod kell h en elkezdtem a fekete retek cseppet! Neha beszur vagy belenyom, nem eszek olyat amit nem lehet igyekszem sokat inni es tobbszor eszegetni.. Az a szerencsem hogy hig folyadekban vannak illetve amikor lattak hig folyadekban voltak a kovek... Remelem nem lesz komoly... Menj igen nezesd meg minel elobb, kicsit megnyugszol majd.. Ja nekem amugy a veseimben is vannak attol fajt a hatam
2020. dec. 27. 10:56
 18/26 A kérdező kommentje:
Úr isten. Én mindenkép megyek. Borzasztóan szúr nekem, a hátam is fáj. Attól félek hogy daganat.
2020. dec. 27. 11:58
 19/26 anonim ***** válasza:
Ne gondolj a legrosszabbra!!!!!! Irj ha kiderult mi a helyzet! :)
2020. dec. 27. 18:05
 20/26 A kérdező kommentje:
Negatív lett az Uh-m ma kiderült. Akkor mi miatt fájhat még mindig a bordám ill a hátam?
2020. dec. 29. 15:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!