Ez epe betegségre utalhat vagy hasnyálmirigy esetleg máj?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Már évek óta vannak panaszaim. Főként jobb bordaív alatti fájdalom, néha puffadás, hányinger. Hányás sose fordult elő csak kellementlen görcsös , alkalmanként tompább nyomó fájdalom, ami a hátba is kisugárzik. Néha pedig úgy beszúr, hogy egy pillanatra nem kapok levegőt vagy köhögnöm kell egyett. Voltam házi orvosnál a panaszaimmal többször is, savlekötőt kell szedjek. Visszatérő fájdalom van amikkor 1 napig tart utána hónapokig semmi. Van amikkor több napig is tart kb: 1 hétig mint most is. 20 éves lány vagyok.2020. nov. 30. 12:25
11/26 anonim válasza:
Jobban jarsz maganorvossal.. Es. Folyamatosan faj? Kitartast remelem neked sem ez lesz a gond.. Nezesd meg a vesedet is!
12/26 A kérdező kommentje:
Igen folyamatosan fáj. Bár évek óta van ilyen problémám. Csak sose tartott ennyi ideig. Simán csak ereztem hogy faj a májam körül, es elmentem vele a háziorvoshoz ha előjött, savlekötőket szedtem, nos-pát, es egyébb fájdalom és epére való gyógyszert, de nem igen használtak. Most egy hete hogy visszatért a fájdalom és erősebb. Ugyanott fáj, csak háttal együtt, illetve hasmenésem van. Egy percre se múlik, de ha ülök vagy lefoglalom magam valamivel el tudom viselni. Feküdni csak a hátamon tudok vagy a bal oldalamon hogy nem nyomjon semmit. Sajnos így vagyok most.
2020. dec. 4. 06:31
13/26 anonim válasza:
Uuh az nem jo:( nekem nem faj folyamatosan neha neha beszur de semminelviselhetetlen.. Olyan mintha izomlazam lenne.. En is figyelem a szekletem stb hetfon majd kiderul az uhn.. Ha van valami fejlemeny irj!
14/26 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó kiderült mi volt a bajod? En egy hónap műlva kaptam uh időpontott addig igyekszem elviselni hs előjön, és persze kevés zsírosat eszem.
2020. dec. 21. 20:11
15/26 anonim válasza:
Ki ám.. 4 kovem van az epeholyagban... Frankooo a siras elkapott mikor mwgtudtam.. Nem akarok mutetet probalok megtenni minden hogy elkeruljem.. Meg picik
16/26 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy kiderült. Azóta vannak még panaszaid? Mert nekem még mindig fáj a jobb oldalam a hátam meg néha mosmár ball oldalon is ugyan ott. Rettegek hogy valami komoly. Hétfőn hívom a magán dokit. Nem akarom halogatni.
2020. dec. 26. 20:57
17/26 anonim válasza:
Nem igazan de tudnod kell h en elkezdtem a fekete retek cseppet! Neha beszur vagy belenyom, nem eszek olyat amit nem lehet igyekszem sokat inni es tobbszor eszegetni.. Az a szerencsem hogy hig folyadekban vannak illetve amikor lattak hig folyadekban voltak a kovek... Remelem nem lesz komoly... Menj igen nezesd meg minel elobb, kicsit megnyugszol majd.. Ja nekem amugy a veseimben is vannak attol fajt a hatam
18/26 A kérdező kommentje:
Úr isten. Én mindenkép megyek. Borzasztóan szúr nekem, a hátam is fáj. Attól félek hogy daganat.
2020. dec. 27. 11:58
19/26 anonim válasza:
Ne gondolj a legrosszabbra!!!!!! Irj ha kiderult mi a helyzet! :)
20/26 A kérdező kommentje:
Negatív lett az Uh-m ma kiderült. Akkor mi miatt fájhat még mindig a bordám ill a hátam?
2020. dec. 29. 15:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!