Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Panelban hogy van a karantén?

Panelban hogy van a karantén?

Figyelt kérdés

Úgy értem meddig lehet kimenni? A lakásból egyáltalán nem vagy a szemétledobóig még igen? Vagy az épületből is kimehetek addig, amíg a szelektívbe bedobom azt, ami a ledobón nem fér le? A kutyát kivihetem pisilni?

Hallottam olyat is, hogy írnak sms-t hogy 15 percen belül jelenzkezzek be egy applikáción. Akkor lényegében bárhová lehet menni, ahonnan 15 perc alatt a lakásba érek?

Nem hívott még a járványügy, azért nem tudom.

2020. nov. 26. 13:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Legalább ne textil maszkban flangálj mert az nem sokat ér meg vegyél gumikesztyűk ne fogdoss össze mindent a vírusos kezeddel. Kutya is fertőzhet. Ha megfertőzi a többi kutyá a gazdáik is elkapják. Nagyon nem jó amit csinálsz. Nem hiszem hogy nincs megoldás erre.
2020. nov. 27. 18:23
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Akkor szepen kiirod a fbra hogy szemetelvitelre es kutyasetaltatasra keresel valakit es fizetsz neki erte. Ennyi. Persze tajekoztatod hogy hatosagi hazi karantenben vagy, es hogy tegyen meg o is minden ovintezkedest. Pikk pakk talalsz egy bevallalos tizenevest akinek kell a penz.
2020. nov. 30. 21:42
 13/16 anonim ***** válasza:
Ez az a típus aki nem megoldani akarja a problémát hanem kifogásokat gyártani miért mehet ki.
2020. nov. 30. 23:49
 14/16 A kérdező kommentje:

Aha, majd hogyne. Itt van tőlem négy méterre a szemétledobó és majd fizetek valakinek, hogy kidobja a szemetem. Vicces. Sőt, kapásból az önkormányzattól kérek erre egy szociális munkást, merthogy nem saját lustaságomból nem tudom kidobni. És majd még a hivatalos és magánleveleimet is egy idegennel fogom felhozatni.

Egyébként megoldottam a problémát, de köszi a feltételezést utolsó.

2020. dec. 1. 16:07
 15/16 anonim ***** válasza:
Önkormányzat tud segíteni.
2020. dec. 1. 17:09
 16/16 anonim ***** válasza:
Nem mehetsz ki. Ha valaki feljelentene fizethetnéd a büntit. Nem veletlenek ezek a szabályok. Vajon a kutyával mi lett? Jobb nem tudni.
2020. dec. 1. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!