Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Panelban hogy van a karantén?

Panelban hogy van a karantén?

Figyelt kérdés

Úgy értem meddig lehet kimenni? A lakásból egyáltalán nem vagy a szemétledobóig még igen? Vagy az épületből is kimehetek addig, amíg a szelektívbe bedobom azt, ami a ledobón nem fér le? A kutyát kivihetem pisilni?

Hallottam olyat is, hogy írnak sms-t hogy 15 percen belül jelenzkezzek be egy applikáción. Akkor lényegében bárhová lehet menni, ahonnan 15 perc alatt a lakásba érek?

Nem hívott még a járványügy, azért nem tudom.

2020. nov. 26. 13:32
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Hivatalosan egyaltalan nem mehetsz ki a lakasbol a karanten idejen, a kutyat nem setaltathatod, nem mehetsz ki az epuletbol sem. Gondolom a szemetet azert leviheted (maszkban) talan abbol nem lesz gond.
2020. nov. 26. 13:37
 2/16 Ypszilon1980 ***** válasza:
Elcileg nem mehetsz sehová, de azt már én is kérdeztem, hogy a szemetet sem vihetem akkor ki? Vagy megesz a sok szemét.... senki nem tudta a választ,de lényeges lenne.
2020. nov. 26. 14:10
 3/16 A kérdező kommentje:
Nálunk pelenkás gyerek is van. Nem járható út, hogy 10 napig bent legyen a szemét :/
2020. nov. 26. 16:04
 4/16 anonim ***** válasza:
Esetleg szomszedot meg lehetne kerni, hogy vigye le, te pedig csak kirakod az ajto ele.
2020. nov. 26. 16:22
 5/16 anonim ***** válasza:
Van szó a kutya érintésmentes átadásáról is. Kell szerezni valakit, aki leviszi helyetted. Akár több embert is.
2020. nov. 26. 17:52
 6/16 anonim ***** válasza:
64%
Sehova nem mehetsz ki! A szemétledobóig sem! Nem teheted ki az ajtón a lábad! Szemetet dupla zacskóba kötve kiteheted az ajtó elé és meg kell kérni valakit, hogy levigye. Kutyával sem mehetsz sétálni! Ha kaját rendelsz a futár az ajtódban hagyhatja előre kell fizetned. Nincs kontakt semmi! Nem az a lényege a 15 perc múlva bejelentkezésnek, hogy mászkálgass a környéken. Hanem az hogy ne épp a wcn ülj vagy zuhanyozz. Megfertőzhetsz másokat, maszkban is! Mit nem lehet ezen megérteni? Nem is értem hogy merül fel a kérdés? A karantén mindenhol ugyan az. Nem mehetsz ki a lakásból.
2020. nov. 26. 23:09
 7/16 anonim ***** válasza:
Én tudom mi van a szeméttel ugyanis ezt is elmondták a médiában 359szer. Dupla zacskóba kell kötni és kitenni az ajtó elé és úgy más leviheti. Te nem!!! De nem találkozhattok. Kutyával sem mehetsz le. Nem léphetsz ki az ajtón!
2020. nov. 26. 23:13
 8/16 A kérdező kommentje:

És ki vigye el? A szomszédokat nem ismerem, kivéve a közvetlen szomszédot, aki utál minket a kutya miatt. A másik lakást nem lakják, a szinten pedig még egy van amiben fiatalok laknak, de alig látni őket. Egyik sem fogja az én szemetem dobálni.

Ebből kifolyólag a kutyámat sem fogja senki levinni.

Mindegy, megoldottam magam. Talán a szemétledobó cső nem lesz beteg és remélhetőleg nyalogatni sem fogja senki

2020. nov. 27. 08:25
 9/16 anonim ***** válasza:
Nincsenek ismerőseid barátaid rokonaid akikre számíthatsz? Akkor az önkormányzattól tudsz segítséget kérni. A boltba sem mehetsz le vásárolni. Gondolom olyan sincs aki ennivalót vinne.
2020. nov. 27. 10:30
 10/16 A kérdező kommentje:

Ennivaló van itthon. Ami nem volt, megrendeltük kiszállítással.

Sajnos senkink nincs itt. Négy hónapja lakunk itt, minden rokonunk, barátunk 200 km-re van. Egyedül a munkatársaimat ismerem, de őket is csak rövid ideje. Egyiket sem kérném meg, hogy jöjjön át kidobni a szemetem.

2020. nov. 27. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!