Koronavírusos betegek kapnak bármilyen gyógyszert az otthoni karantén idejére?
Apám és a tesóm lebetegedett, nem kizárt, hogy összeszedték ezt a rohadt vírust, holnap hívják a háziorvost. Egyikük sincsen súlyos állapotba de apám kicsit nehezen kap levegőt és időnként fáj a mellkasa. Igazából az érdekelne minket, hogy akik nincsenek olyan súlyos állapotban, hogy kórházba kelljen menniük kaphatnak e bármilyen gyógyszert az otthoni karantén idejére. pl ezt a favipavirt
Kinek mi a tapasztalata?
Az csak kórházi gyógyszer.
A szokásos lázcsillapítót, köhögéscsillapítót, köptetőt, fájdalomcsillapítót lehet otthon szedni.
Nincs otthoni használatra gyógyszer. Viszont a kórházban adható gyógyszernek csak az első 10 napban adva van értelme, később ezt a speciális szert már nem adják.
D vitamint szerezzetek be, napi 8-20.000 NE napi mennyiségben egyétek.
Nekünk lassanként letelik a karantén, de még betegek vagyunk.
A fb-on a covid 19 fertőzöttek csoportba érdemes belépni, egymást segítik a betegek.
Én 100.000 egységet szedtem be 1x, amikor kezdtem rosszul lenni.
Előtte heti 3x 50.000.
Mellé K2 és Magnézium.
Jobban is lettem.
De ezt senkinek nem ajánlom, mert túladagolás. Annyit kell szedni, amit a doktor mond.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!