Nagyon aggódom a kislányomért, aki jártas hematológiai betegségekben segítene?
Mostanában többször fájlalta a lábát, alkalmanként a hasát. Nyáron beverzeses pöttyökkel voltunk is kórházban, de akkor jó lett a laborja,egy alap verkepet csináltak neki. De tegnap észre vettem, hogy mindkét lába csupa lila folt. Képet csatolok, hogy milyen. Azt mondta, néha verekednek játékból a barátnőjével. De ez normális és lehetséges, hogy attól így nézne ki? Szerintetek ez mennyire vészes, sürgős, mert túlgondolni, túlaggódni sem szeretném?!
A kép elég rossz lett, nem látszik minden folt, a combjan is van pl.
velem annyi történt hogy bevertem magam és ilyen nagyon durva lilás véres pirosas színű lett a kezem és elküldtek vérvételre ahol a trombocita számom 8as volt ami nagyon kevés mert ennek olyan 150-400között kéne mozognia
egyből fel pestre 2 számú gyerekklinika
3 napot bent tartottak
riogattak hogy vért kapok meg ilyenek
aztán semmi persze
rá 2 hétre megont fel a kórházba vérvétel ott már még alacsonyabb volt 5ös számú nem is ebgedtek haza
infúzióra kötöttek reggelig semmit sem ehettem és csináltak egy csontvelő minta vételt ami negatív lett szóval itt azt nézték nincs e daganatos sejtem vagy valami ilyesmit mondtak
utána meg már egyre jobb és jobb lett a vérképem
de még mindig van egy-folt ami nem szívódott fel szóval ott csúnya a bőröm
és azt mondták valami gyulladás volt a szervezetemben
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!