Nagyon aggódom a kislányomért, aki jártas hematológiai betegségekben segítene?
Mostanában többször fájlalta a lábát, alkalmanként a hasát. Nyáron beverzeses pöttyökkel voltunk is kórházban, de akkor jó lett a laborja,egy alap verkepet csináltak neki. De tegnap észre vettem, hogy mindkét lába csupa lila folt. Képet csatolok, hogy milyen. Azt mondta, néha verekednek játékból a barátnőjével. De ez normális és lehetséges, hogy attól így nézne ki? Szerintetek ez mennyire vészes, sürgős, mert túlgondolni, túlaggódni sem szeretném?!
A kép elég rossz lett, nem látszik minden folt, a combjan is van pl.
Én mennék tovább a helyedben.. Hol laktok? Egy nagyobb kórházba kellene mennetek.
Mi a lányunkkal Nyíregyházáról jártunk Budapestre a SOTE1 hepatológiára pl.
Az ilyen nagy kórházakban könyebben tudnak diagnosztizálni.
Én nem hagynám annyiban.
Az a baj, hogy ebben a járványos helyzetben nincs semmi. Lányomnak is elmaradt az éves kontroll. Még egy vérvételre sem tudtunk elmenni!
Szerintem harcolj ki egy labort. Valamint keress egy hematológust. Neki is mutasd meg a képeket.
sürgősen menjetek orvoshoz ez nem játék!!!
13 évesen jártam meg a poklok poklát .ert a vérképem sz.r volt nála is valószínű a trombocitáival vannak bajok ami lecsökkentek(tapasztalat) MENJETEK ORVOSHOZ
16/L
Nem küldött a háziorvos sehova. Nem tudom mit csináljak. Este fájt a hasa eléggé, a jobb és bal borda alatt érez fájdalmat és nyomást. Meg az egyik bordaja fáj a mellkasánál. A szeme alatt is elég lila.
De a doki kb hülyének nézett, mert csak beutotte szerinte. Viszont a foltok még nem múltak el. De már nem erőteljes lilák, hanem lilás - zoldesek, de erősebbek és van amelyik gyerek ököl nagyságú.
Utolsó, veled mi történt? Meg mit csináljak ebben a vírus helyzetben, ha a háziorvos nem küldött vérvételre?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!