Mit tegyek, ha anyukám nem akarja elvállalni a kezelést?
mi ateista család vagyunk és nálunk konszenzus van arról, hogy senki sem veti magát alá kezelésnek, hálásnak kell lenni az egészséges életért és méltósággal kell meghalni, nem pedig úgy, hogy csövek lógnak ki az emberből, 30 kilóra van fogyva, elveszti az igazi személyiségét. ez biológiai szempontból nézve még élet, hiszen égeted az oxigént, de emberi szempontból ez már nem élet.
hálásnak kell lenni minden egészséges napért. ismerősöm hasnyálmirigyrákos lett, nagyon vallásos volt, ő épp emiatt választotta a kezelést. kezelés nélkül is fél évet élt volna, viszont így az a fél év csak szenvedés volt a kemó miatt. szörnyű volt látni a leépülését, és megváltás volt ott lenni a temetésén, tudva, hogy többet nem szenved. a halál nem egy rossz dolog, a halál akkor borzasztó, ha a boldog, egészséges élettől foszt meg. önzőség a Földön tartani valakit, aki már nem élhet méltóságteljes életet. önzőség elvárni, hogy a szemed láttára hulljon ki a haja, fogyjon csontsoványra, kezdje hányással a napot. mennyivel békésebb és szebb dolog járni a temetőbe és emlékezni az egészséges és boldog életére és hálásnak lenni azért, hogy az megadatott.
Kezelés nélkül már nem élnék, de így, hogy vállaltam a kemot még élhetek 25-30 évig is. A rák miatt fogytam 10 kilót és úgy fulladtam,
hogy azt hittem meghalok, ez az 1. Kezelés után megszűnt... a kemotól kihullott a hajam, hánytam is az elején, (hozzáteszem, hogy anikor terhes voltam a kisfiammal,
sokkal többet hánytam és nagyobb szenvedés volt a 9 hónap terhesség, mint ez a fél év kemo) Élni akarok, mert van egy kisfiam, akinek szüksége van az anyukájára. Fél év szenvedés megér 25 plusz boldog évet. Aki nem így fogja fel, annak valószínűleg sajnos nem sikerül meggyógyulni. És nem vagyok túl naiv, benne van a pakliban, hogy hamarabb meghalok, akármi más is történhet az emberrel, de szerintem nem szabad feladni.. Ilyet meg, hogy konszenzus van a családban ilyen dologról... Lehetséges, hogy változna a gondolkodásotok, ha valóban választani kellene. (kívánom, hogy soha ne kelljen)
Eza mocskos vallás butitja az emberiséget Nincs semmilyen isten nem létezik, ezt magyarázd el neki higgyen az orvostudományban ne a mesében
A kezelés az ő javát szolgálná
Beszéld rá ha kell egy egésznapot áldozz rá szereted őt nem?
Akkor beszéld meg vele mellette egyestess a doktorokkal és megfog gyógyulni. Bízom benne hogy az 5% gyógyulás lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!