Így elvállalna egy pszichológus?
Egy optimista, olykor kissé naiv, a világot szépnek látó fiatal felnőtt vagyok.
Azonban vannak rossz napjaim, kicsit érzékeny lelkű is vagyok, de mindig megbirkóztam a problémáimmal, volt amivel nehezebben volt amivel könnyebben.
Viszont néha úgy szeretnék valakivel beszélni, elmondani a gondjaim.De nincs egyetlen egy olyan szoros baráti kapcsolatom se, hogy kibeszéljem magam egy embernek (tehát vannak dolgok amik bár nem azok de mégis kellemetlennek érezném ha nem egy bizalmas barátomnak mondanám el, márpedig ilyen barátom mint írtam nincs, maximum felületesen tudom elmondani ezeket a meglévőknek)
Arra gondoltam, hogy alkalmanként, ha összegyűlik sok minden akkor felkeresnék egy pszichológust (ez egy állandó személy lenne) és csak elmondanám neki a bajaim mert már az segít.
De nem rendszeresen.Csak amikor már sok minden összegyűlik.Ez lehet 1-2 hónap is, de akár fél év is.
Nem tudom, hogy így is vállalnak e, vagy mindenkinek csak az fekszik ha terápia jellegű, heti találkozásokkal? (a pénz miatt gondolom ez éri meg nekik)
Az nem jelentene gondot ha a hívástól számítva csak 2-3 hét múlva tudna fogadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!