Testépítő úrként kell tartanom a Covid-tól?
Figyelt kérdés
Köztudott, hogy nekünk testépítő úraknak nagyon erős immunrendszerünk van a nyeglébbekhez képest.
Nekem is be kell tartani az tegnap bejelentett intézkedéseket? Egész évben megy a Scitec Multi Pro, most covid miatt dupla adag ráadásul
2020. nov. 10. 13:12
2/6 anonim válasza:
Szerintem a Szkájtek Multi Pro dupa adagon badibilder ÚRAKTÓL kell a covidnak tartania
3/6 anonim válasza:
szerintem meg pont hogy nem vagy védve, sőt. Az élsport, gyúrás terheli a szervezetet elég erősen, hatalmas adag kiegészítők szedése egyáltalán nem egészséges, inkább immunrendszer terhelő. Kutatásokbizonyítják, hogy a mérsékelt mozgás, elegendő alvás és a nem szélsőséges táplálkozás sokkal hatékonyabb. Az úszók is megszenvedték a koronavírust, náluk még pluszba a tüdőt irritáló klór is szerepet játszott. Akkor vagy védve, ha most nem terheled magad, sokat alszol és elég gyümit, zöldséget eszel, plusz egy sima hagyományos multivitamint az ajánlott adagban, és meditáció a lelki egyensúlyért. Én évekig küzdöttem huruttal, nagyon sokat segített a megelőzésben az, hogy a testem melegen tartom, még nyáron sem vetkőzök le, nehogy kifázzon a hátam, karom. Télen még melegebben öltözök, mint a kisbabák, be vagyok bugyolálva. Hideg vizet, szénsavat egyáltalán nem iszok, csakis langyos vizet. Ez segített. a férjem még most is mint nyáron, egy szál trikóban fekszik az ágyban a 18 fokos hidegben, hideg söröket iszik és csodálkozik, hogy köhög.
4/6 anonim válasza:
Nemrég halt meg egy 33 éves ukrán testépítő celeb. Előtte azt hírdette, hogy nincs is járvány. Szuzsuk néven futott asszem.
5/6 anonim válasza:
Imádom mikor itt okoskodnak az emberek egy troll kérdés alatt. :'D
6/6 anonim válasza:
Igen, kell tartanod.
Az intézkedések betartása egyébként, nem a saját védelmed miatt kötelező, hanem a közösség miatt.
....de valóban, én is inkább a veszélyeztett kategóriába sorolnám az szkájtekes izomfejlesztőket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!