Tüdőyulladasra utaló jeleknél mi fog törtenni?
Figyelt kérdés
Koronavirusos voltam , igazabol lehet hogy meg most is pozitiv lenne , nem kaptam új tesztet, egy hónapja benne vagyunk a baratommal. Ő mar most negatív lett , fáradtság érzete meg néha úgy rájön a rosszullét mèg. Nekem viszont 3 hete van köhögésem , ami fokozatosan erősödött. Most egy 3 4 napja erzem hogy nem száraz hanem hurutosabb , szakadozik fel. De viszont nagyon sokat és erősen köhögök. Délutanra , estére a legrosszabb. Ezenkivül a hátam ami nagyon faj mar egy hete. Laposka környéke csak belul a gerincoszlop ket.oldalan . Nem birok sokakg allni vagy ullni mert nagyon faj. Ezt elmondtuk ag aszisztensnek aki aztmondta egy hete ha nem mulik a kohoges mostanra akkor beutal.mellkasrontgenre az orvos. Utana mar azt is mondta a hatfajasra hogy mentot kell hivni. Most ez ennyire komoly lenne? Eléggé megijedtem mert nem szeretnék korhazba kerulni. Ha esetleg tüdőgyulladas lenne ami a covid szövődménye y de nincs nehézlégzésem , akkor ugye nem tartananak bent ?valaki irjon legyszives2020. okt. 22. 08:09
1/9 anonim válasza:
Szerinted miért akarna bárki bent tartani ebben a helyzetben, ha nem lenne rá szükséged? Ha benttartanak, annak oka lesz.
2/9 anonim válasza:
Nekem akkor voltak ilyen tüneteim mikor tüdőgyulladásom volt a lapockám meg akkor fájt mikor már a tüdőgyulladastól légmellem lett. Nagyon gyorsan kéne az a mellkasröntgen. Mert a tüdőgyulladásra gyógyszer kell!!! Ne várj ezzel!
3/9 A kérdező kommentje:
Utolso , es neked ez mennxire volt sulyos?bent kellett maradnod korhazba vagy otthon voltal? Munkatol mennyi idore estel el?koszi ha irsz
2020. okt. 22. 09:31
4/9 anonim válasza:
2szer műtöttek. 5 hónapig nem dolgoztam. Inkább kérd röntgent és ne várd meg míg ide jutsz.
5/9 A kérdező kommentje:
Voltam azota dokinal ma. Aztmondta mivel noincs negativ covid tesztem igy nem fogadnak sehol.. kert nekem egyet ma. Ha az megvan es remelhetoleg mar negativ akkor beutal. Ha nem akkor.... akkor nemtudom
2020. okt. 22. 17:04
6/9 anonim válasza:
Reméljük negatív lesz. Majd írd meg mi volt.
8/9 A kérdező kommentje:
Koszi , negativ lett a tesztem de kaptam elotte antibiotikumot es ugy tunik hatott mert elmult a hatfajasom es a kohogesem is azota szerencsere
2020. nov. 6. 13:39
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!