Az állam miért nem vesz tudomást a krónikus betegségben szenvedő pedgógusokról?
Figyelt kérdés
Asztmás vagyok, eddig már 5 gyerek hozzátartozója pozitív volt körülöttem.
Gondolom ez nem javulni fog, sőt. Romániában a krónikus betegek otthonról taníthatnak-orvosi igazolással.
Fogalmam nincs, hogy mennyire és mit csinál a vírus, de egy 150000 forintos fizetésért nem szeretnék esetleg "beledögleni" a munkámba.
Tud valaki erről valamit, vagy van hasonló helyzetben?
2020. szept. 29. 21:02
31/33 anonim válasza:
Egyetértek veled de van lehetőséged váltani. Ha nehéz is én ezt tenném mert veszélyes. Ha sokan így tennenek talán elgondolkozna a vezetés. Egyébként én azt nem értem hogy tavasszal tiltakoztak a pedagógusok és bezárták az iskolákat. Most miért nem tiltakoznak?
32/33 anonim válasza:
Azért nem passzolják le a navyszülőket ide oda. Kisgyereknél még nem is olyan idősek. Sokat segítenek a családoknak. Nálunk a munkahelyen mindenhol ők vigyáznak a gyerekekre ha a szülő nem ér rá.
33/33 anonim válasza:
"az osztályban vagyok 5-6 órát maszk nélkül"
Mondjuk senki se mondta, hogy ne vegyél fel maszkot az osztalytermekben... A kérdés inkább az, hogy a gyerekeknek (is) miért nem kötelező az osztalytermekben is, hogy azzal is védjék a tanárokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!