Az állam miért nem vesz tudomást a krónikus betegségben szenvedő pedgógusokról?
Asztmás vagyok, eddig már 5 gyerek hozzátartozója pozitív volt körülöttem.
Gondolom ez nem javulni fog, sőt. Romániában a krónikus betegek otthonról taníthatnak-orvosi igazolással.
Fogalmam nincs, hogy mennyire és mit csinál a vírus, de egy 150000 forintos fizetésért nem szeretnék esetleg "beledögleni" a munkámba.
Tud valaki erről valamit, vagy van hasonló helyzetben?
"legalább 10 órával kevesebbet terjesztené otthon"
Kösz, tehát ne csak a tünetmentes hordozokat, hanem még a tüneteseket is zárjuk össze a tanárokkal, akiknek minimum az egy harmada rizikocsoportba tartozik, ugye?!
Nem a nagyszülőknek kell lepasszolni. Maradjon otthon vele valamelyik szülő!
Nincs maszkban csak a szünetben. De a legtöbb helyen ott sem veszik fel. ;)
De lassan látszik a halálozási adatokon hogy lejutott a nagymamákig a kór. :( egyebként jó a maszk. Egy baratnőmön a munkahelyén jelentkeztek a tünetek. Mindenkin volt maszk nem fertőzött meg senkit. Pedig elég beteg lett szegény.
"lassan látszik a halálozási adatokon hogy lejutott a nagymamákig a kór. :("
Lassan arra is kíváncsi leszek, hogy a megfertőződött nagymamák, nagypapa között mennyi a pedagogus, meg az olyan, aki pedagógus szülője.
Magyarországnak működnie kell!
Üdv
Orbán Viktor
Nagymamás-problémások: viszonylag kevesen élnek együtt a nagyszülőkkel. Általában vidékre, öregotthonba stb vannak lepasszolva.
Éppen az a problémám, hogy mindenki élete számít, csak a pedagógusoké nem.
Jaj, nem kell hazaküldeni a gyereket, mert megbetegszik a nagymama!
Féltik a gyerekeket, a szülőket, a nagyszülőket, a portásokat, a takarítókat, a rabokat, de valahogy a tanárok senkinek nem jutottak eszébe, hogy esetleg ők is elkaphatják.
Abszolút nincs semmilyen logika az intézkedésekben.
Nem számít, hogy az osztályban vagyok 5-6 órát maszk nélkül 20 gyerekkel, akiből lehet 4-5-6 is fertőzött (sőt), de este 11 után (mikor már amúgyis kevesen vannak) már nem lehet elmenni egy étterembe, vagy koncertre-ez mondjuk engem nem érint, mert nem szoktam.
Csak abban reménykedem, hogy a vírus nem olyan erős, mint ahogy Olaszországban mutogatták, és szépen átesek rajta lélegeztetőgép és maradandó egészségkárosodás nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!