Maszk tényleg ér valamit?
Haverom azt mondta ha azt hiszem hogy a maszk meggatolja a virus terjedeset az pont olyan mintha finganál es azthiszed nem erzi meg senki mert nadrag van rajtad.
Sokminden olvasni, de mi az igazság?
Kérdező, nem a haverod mondta, hanem 5.Tímea.
Aztán így járt: [link]
Ez jó, ezek szerint más is barkácsol a maszkokkal, én is kivágtam a belső 2 rétegből, de azért ilyen sokat nem mertem, csak szolidan az orrlyukaimhoz igazítva, a ráncba, hogy ne legyen feltűnő.
18 gratuálok. Remélem neked majd ugyan ilyen lékelt lélegeztetőgépet osztanak. ;)
Pataki Attilának is mekkora szája volt aztán nem győz szégyenkezni
Jé, orvos (25) dupla maszkkal.
Én meg le lettem hülyézve mikor feltettem a kérdést, hogy ez miért nem jó kombináció?
https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__immunrendszer-ferto..
A lefőbb baj, hogy már az elejétől rosszul kommunikálták, egyszer ezt mondják, utána az ellenkezőjét, mellé felemás szabályok, amikben nincs logika. Étterembe, kocsmába beülhetünk nélküle, liheghetünk egymás arcába, az rendben van, de ha be kell ugrani egy boltba pár percre, ahol azért lehet távolságot tartani, és van, hogy az eladón kívül más sincs csak mi, ott meg kell. Iskola detto, órán egymás mellett ülnek egy padban, de arra az 1 percre még kiérnek udvarra az aulán át ott fel kell tenni, udvaron le, és lehet keveredni más osztályokkal, énekelni ének órán nem lehet, mert úgy gyorsabban terjed a vírus, ami nem igaz a nyelvórára, ott lehet énekelni, úgy látszik ott nem terjed, meg egyéb furcsaságok.
Szerintem hordja, akit megnyugtat, meg akinek olyan a munkája, de egy pár perces bolti bevásárláshoz tök felesleges és idegesítő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!