Maszk tényleg ér valamit?
Haverom azt mondta ha azt hiszem hogy a maszk meggatolja a virus terjedeset az pont olyan mintha finganál es azthiszed nem erzi meg senki mert nadrag van rajtad.
Sokminden olvasni, de mi az igazság?
13: Nem érzetem úgy, hogy kapkodnám a levegőt, aztán lehet annyira lefoglalt, hogy ne essek össze, másra se figyeltem.
Nyilván nem direkt húztam a szememre, egyszerűen felért addig.
Most kicsit igazítottam a maszkon, hogy szellősebb legyen, ha legközelebb fel kell tenni rendesen, majd kiderül jobb lesz-e, bár leginkább végleg kidobnám és elfelejteném, hogy valaha is ezzel szívattak minket.
Nem fogod fel hogy a saját érdeked hogy felvedd? Nem büntiből kell? 🙈
Ezt a cirkuszt egy maszk miatt atya világ. Szánalmas. A sajat hülyeségedtől ájulsz el.
12#, és mások akik fulladnak a maszkba.
Ez egy 3 rétegű maszk.
1. A belső 2 réteget ki tudod vágni egy 5x5cm kockában, így egy rétegén már bőven jobban kapod a levegőt plusz a kilélegzett mennyiség is gyorsan távozik.
2. A két szélén a közepén egy 4-5cm-es részt összefogva összevarrod egy kicsit. Így olyan, mintha jobblól balról egy kis csövön szabadon áramolna a levegő. A lényeg az, hogy nem fulladsz.
N95-be is láttam, hogy van aki úgy összehajtja, hogy alul felül szabadon jár a levegő az arcnál.
Kevésbé véd igaz, de kapsz levegőt. Bár sokak szerint a maszk nem véd.
Így is jobb mintha maszk nélkül lennél.
Eléggé sci-fi, de valoban ha megallna az egesz világ es mindeki elszeparalodva nem erintezne senki massal megallithato lenne a virus. Csakhogy a vilag nem mukodik magától.
Lehet itt dobalozni hogy ha majd lelegeztetogep igy vagy úgy. Mivel a virust nem tudjuk leallitani csak lassitani, ezzel az erovel elobb vagy utóbb mind lelegeztetogepre kerülünk. Az itt a kerdes van e ertelme az emberek eletminoseget rontani ennyire azért hogy kesleltessunk valamit ami elkerulhetetlen.
A vegere hagytam hogy en mar atmentem a COVID-on, es tudom hogy kikre hat főleg, de ne ferditsuk mar ennyire a valosagot. Meg lehet nezni kik halnak bele a koronavirusba az oldalukon, es el lehet azon gondolkodni hogy a korona volt e ami valoban vegzett velük(marmint a fő oka). Mivel en magamon enyhe megfazas tuneteit tapasztaltam csak,es nem többet(14 eves vagyok), de még az autoimmun beteg anyum is.
Tenyleg megéri ez így?
3-as
Ezt a denevérek is osztják?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!