Az AVON termekei kozul melyek azok, amik tenyleg ernek is valamit?
Figyelt kérdés
Amikor elkezdtem sminkelni, nem igazan volt mas termek keznel, csak az AVON, igy aztan onnan rendeltem mindent, parfumtol kezdve, alapozoig mindent. Manapsag, hogy kiprobaltam mas markakat is(Maybelline, L'oreal, Max Factor...) azt mondom, hogy az AVON nem sokat er, megis mostanaban vannak benne olyan dolgok, amik ernek is valamit? Mik azok?2016. júl. 29. 13:10
1/5 anonim válasza:
Avonnál sose volt minőség, na meg ezekért sok pénzt is kér... bármilyen drogériás sajátmárka is leveri magasan.
2/5 anonim válasza:
Az Avon-tól még a Catrice is jobb, pedig nem drágább, mint az Avon.
3/5 anonim válasza:
A pure skin arcmaszkot, arctisztítót szeretem, meg egy rúzsom is van tőlük, ami szintén jó
4/5 anonim válasza:
Az avonos parfümök szerintem még mindig jók, évek óta használom őket. Illetve az új nutra krémjeik is hatásosak. Sminkelni keveset sminkelek, de pl. a szemkontúrceruzájukat imádom.
5/5 anonim válasza:
Ne állj hozzá ilyen negatívan, lehet, hogy csak rossz terméket próbáltál.:D a tanácsadód tud szerezni neked mintákat, ha nem bízol az avonban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!