Tényleg olyan rosszak szerintetek az Avon Color Trend termékei?
Én a color trenddel nem vagyok megelégedve, egyedül a két végű szemceruzával, de az tökéletes!:)
A körömlakk rossz nagyon, a szemhéjpúder alig látszik ha felteszed, a szempillaspiráltól csomós lesz és összeragad a szempillám.
Alapvetően szeretem az Avon termékeit, de a Color Trend nem tartozik közéjük. Gagyinak találom őket.
20L
Nekem van egy nagyon régi szemhéjtusom, ami Color Trend és az nagyon jó. Könnyű felkenni és egész nap megmarad! Viszont a körömlakk nem jó...abból inkább megveszem a rendes Avon körömlakkot 1000 Ft-ért, de az nagyon tartós. A szemceruza is jó, nem annyira brilliánsan remek, de azért egész erős színe van, meg mondhatni, hogy tartós. A többi dolgot még nem próbáltam belőle.
21/L
Amúgy jók az Avon termékek. Anyu tanácsadónő, ezért van egy halom cuccunk belőle, a sminktermékeim nagy részét az teszi ki. Teljesen jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!