Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Tényleg olyan rosszak szerinte...

Tényleg olyan rosszak szerintetek az Avon Color Trend termékei?

Figyelt kérdés
Nekem van egypár termék(korrektor szájfény körömlakk szemhéjpúder stb.) és én meg vagyok vele elégedve. Persze olyan is van amit nem érte meg megvenni pl az egyik ajakbalzsam. Szaga rossz színe nincs illata szörnyű. Meg a szemhéjtus, darabokban szárad meg...És ti? Mit nem szerettek bennük? Mi az ami bevált és mi az ami nem? (és ne mondjátok azt hogy az avon összes terméke ratyi azért mert egyet-kettőt kipróbáltatok és nem vált be!)
2011. ápr. 17. 21:15
 1/10 anonim ***** válasza:

Én a color trenddel nem vagyok megelégedve, egyedül a két végű szemceruzával, de az tökéletes!:)

A körömlakk rossz nagyon, a szemhéjpúder alig látszik ha felteszed, a szempillaspiráltól csomós lesz és összeragad a szempillám.

2011. ápr. 18. 10:41
 2/10 anonim ***** válasza:

Alapvetően szeretem az Avon termékeit, de a Color Trend nem tartozik közéjük. Gagyinak találom őket.

20L

2011. ápr. 18. 13:45
 3/10 anonim ***** válasza:

Nekem van egy nagyon régi szemhéjtusom, ami Color Trend és az nagyon jó. Könnyű felkenni és egész nap megmarad! Viszont a körömlakk nem jó...abból inkább megveszem a rendes Avon körömlakkot 1000 Ft-ért, de az nagyon tartós. A szemceruza is jó, nem annyira brilliánsan remek, de azért egész erős színe van, meg mondhatni, hogy tartós. A többi dolgot még nem próbáltam belőle.

21/L

Amúgy jók az Avon termékek. Anyu tanácsadónő, ezért van egy halom cuccunk belőle, a sminktermékeim nagy részét az teszi ki. Teljesen jó.

2011. ápr. 18. 15:01
 4/10 A kérdező kommentje:
Igen a szemceruzát én is nagyon szeretem, erős színe van és nem olyan mint amit a százasban lehet kapni hogy majd kiszúrja a szemem. ( és az sem 100 forint hanem 250 ha jól tudom.)
2011. ápr. 18. 15:44
 5/10 anonim ***** válasza:
Egyedül csak a kétvégű szemceruzája a jó. A többit soha többé.
2011. ápr. 18. 17:30
 6/10 A kérdező kommentje:
Nekem van ez a Hótündér csillámló körömlakk, sztm jóó...
2011. ápr. 18. 17:38
 7/10 anonim ***** válasza:
Nekem van korrektorom, azt szeretem fogok is még rendelni mert már elfogyott :D és csak Color Trendes szemceruzát használok, nekem ez az egyetlen vált be a többi lefolyik, vagy meg se látszik :)
2011. ápr. 19. 16:05
 8/10 anonim ***** válasza:
Én egyáltalán nem vagyok megelégedve vele. A korrektor lejön, a szájfény és a rúzs meg sem látszik. A kétvégű szemceruza viszont tényleg nagyon jó.
2011. ápr. 19. 17:25
 9/10 A kérdező kommentje:
Na meg a korrektor. Nekem abból már a második van :)
2011. ápr. 20. 12:52
 10/10 anonim válasza:
én meg vagyok vele elégedve:)A szemhéjpúdernek a szinei kjók(nekem 6-os palettám van) a szemcerkájuk is jó, és a kedvenc körömlakkjaim is Color Trendesek:) Ma rendeltem korrektort és púdert, majd írok azokról is.:)
2013. febr. 11. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!