Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerinted is rosszak az avon...

Szerinted is rosszak az avon pirosító gyöngyök?

Figyelt kérdés
2011. márc. 27. 12:06
 1/7 anonim ***** válasza:
44%
nem tudom miért vannak úgy oda az avon termékekért, drága is meg rossz is, bármely dm v rossmann üzletben jobbat találsz hasonló áron vagy még olcsóbban is, csak azért nem kell onnan vásárolni mert eléd rakják a katalógust, az üzletben ki is tudod próbálni a nagyrészét
2011. márc. 27. 12:12
 2/7 nebula ***** válasza:
53%
egyet ertek az elso valaszoloval...+ Avonba nem is mindig olyanok a szinek mint a kepen...drogeriaban pedig latod a tenyleges szint illetve legtobbet ki is probalhatod
2011. márc. 27. 13:41
 3/7 anonim ***** válasza:

Nekem eddig nem volt gondom Avon termékekkel, bár pirosítót még nem használtam tőlük.

Egyébként meg, kb minden városban van Avon kontaktpont, ahova be lehet menni és meg lehet nézni egy csomó terméket. Aztán ha nem tetszik, nem kell megrendelni... Neten sztem fenn van ezek listája, de ha ismersz tanácsadónőt ő biztosan tudja hol van.

:) (kicsit OFF voltam, bocsi)

2011. márc. 27. 19:56
 4/7 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Nem értem, hogy miért reklámozzák agyon az avont én saját tapasztalatból mondom: vettem egy avon golyós pirosítót (lehet h ugyanarról beszélünk) és az arcom tele lett foltokkal kb 5 percre h a bőrömhöz ért volna, elmentem a bőrgyógyászhoz és azt mondta h ez nem allergiai kiütés hanem termékhiba nem tudom h ebből mi igaz csak azt tudom h az orvos ezt mondta de nem hittem neki másnap megint a bőrömhöz ért a pirosító és újra kiütéses lettem:( és ismétlem nem vagyok rá allergiás semelyik összetevőre nekem nagyon nem jött be én nem ajánlom és drága de viszont nem tudom h ismeritek e de én a vollare kozmetikumot használom és sokkal természetesebb a hatás én ezt ajánlom!!!
2011. márc. 27. 21:41
 5/7 anonim ***** válasza:

[link]

Erre gondolsz?Mert én ezt használom és semmi bajom nincs vele.

De amúgy ez is egy olyan dolog hogy kinek mi jön be.

Én nagyon szeretem a spirálját meg a szemceruzáját is.

Samponbol-balzsamból pedig jóformán csak az avonosat tudom használni, mert még a pantent sem bírja a hajam.Barátnőm haját viszont haza vágta az avonos sampon.Szóval mindenkinek más a megfelelő.

2011. márc. 28. 12:53
 6/7 anonim ***** válasza:

Nekem nem pirosító gyöngyöm van,hanem az a fányt adó...hát nem dobtam el magam tőle..mondjuk mit is vártam egy szimpla fényt adó gyöngyöktől?:D

Am vegyes számomra az avon...van jó, és kevésbé jó dolgai, mint minden másnak!:)

A SuperShock gél állagú spirálja mondjuk kifejezetten bejön!:)

2011. ápr. 6. 00:03
 7/7 anonim ***** válasza:

2011-03-27 21:41

Nem tudom miről beszélt az orvos, de ez allergia.

Én legalább 5 éve használom az avonos arcpirosító gyöngyöket és érdekes módon semmi bajom sincs vele. De kapaszkodj meg: anyám, keresztanyám és a barátnőim is ezt használják. Soha senkinek nem volt rá panasza, sőt....nem az az ocsmány erős pirosító, hanem szolid és szép hamvas arcszínt ad.

21L

2012. márc. 12. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!