Szerinted is rosszak az avon pirosító gyöngyök?
Nekem eddig nem volt gondom Avon termékekkel, bár pirosítót még nem használtam tőlük.
Egyébként meg, kb minden városban van Avon kontaktpont, ahova be lehet menni és meg lehet nézni egy csomó terméket. Aztán ha nem tetszik, nem kell megrendelni... Neten sztem fenn van ezek listája, de ha ismersz tanácsadónőt ő biztosan tudja hol van.
:) (kicsit OFF voltam, bocsi)
Erre gondolsz?Mert én ezt használom és semmi bajom nincs vele.
De amúgy ez is egy olyan dolog hogy kinek mi jön be.
Én nagyon szeretem a spirálját meg a szemceruzáját is.
Samponbol-balzsamból pedig jóformán csak az avonosat tudom használni, mert még a pantent sem bírja a hajam.Barátnőm haját viszont haza vágta az avonos sampon.Szóval mindenkinek más a megfelelő.
Nekem nem pirosító gyöngyöm van,hanem az a fányt adó...hát nem dobtam el magam tőle..mondjuk mit is vártam egy szimpla fényt adó gyöngyöktől?:D
Am vegyes számomra az avon...van jó, és kevésbé jó dolgai, mint minden másnak!:)
A SuperShock gél állagú spirálja mondjuk kifejezetten bejön!:)
2011-03-27 21:41
Nem tudom miről beszélt az orvos, de ez allergia.
Én legalább 5 éve használom az avonos arcpirosító gyöngyöket és érdekes módon semmi bajom sincs vele. De kapaszkodj meg: anyám, keresztanyám és a barátnőim is ezt használják. Soha senkinek nem volt rá panasza, sőt....nem az az ocsmány erős pirosító, hanem szolid és szép hamvas arcszínt ad.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!