Ez lehet koronavírus, miért nem múlik el?
Anyám tanár, ő is nagyon beteg, de titkolja a tanárok előtt, továbbra is bejár. Tőle kaptam el, nekem hétvégén kezdődött.
Tünetek: gyengeség, rosszullét, fejfájás, iszonyú torokfájás, ami nem javul, láz, köhögés, hasfájás. Nagyon durva, egyre rosszabb.
Én még itthon vagyok, mert nem kezdődött az egyetem, de ő bejár. Nagyon rosszul vagyok, többször majdnem összeestem.
De le sem szarj, nekem azt mondja eltúlzom, úgy sem megyek sehova. Kb. kezet se mos, taknyosan megfog mindent. Nagyon sokat vagyunk betegek.
Anyukád nem kémiatanárnő? Mellesleg nem kutat utánad? Apukád meg alkoholista és veer, meg full lázasan is behajt az egyetemre?
Fejezd már be a kamuidat! Bolond vagy, kezeltesd magad!
Ha valaki bolond, akkor te vagy az! Betegesen összekeversz valakivel?
Nem, képzeld, nem!
Egyébként nyilván full ku, hpgy valaki beteg, évekig terveztem ezt a sztorit, hogy itt beetesselek téged!
Ha valakinek kezeltetnie kellene magát, akkor az te vagy! Pá
Mi a fenét kezdek? Milyen óvonő? Tanár bazzeg, hát itt komolyan elmebetegek vannak??
Köszönöm a felettébb hasznos válaszokat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!