Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Hisztek a koronavirusban?

Hisztek a koronavirusban?

Figyelt kérdés

2020. szept. 2. 18:40
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
71%

Én dr. Orbán Viktor Mihály Miniszterelnökúrban hiszek! Ő megvéd minket mindentől is!

Abban nem hiszek amúgy, amit a világon folytatnak, elképesztő pánikot keltve.

Hogy van egy ilyen vírus az tény, de hogy ebbe nem fog belehalni az emberiség, az is biztos

2020. szept. 2. 18:50
 2/28 anonim ***** válasza:
39%
Nem.
2020. szept. 2. 18:50
 3/28 anonim ***** válasza:
67%

Hiszek a vírusban, a járványban nem. Sajnálom és részvétem az áldozatoknak!

De! Sokkal több ember halt meg a vírus általi intézkedések miatt, mint magában a vírusban. Aki volt manapság akár csak háziorvosnál is, tapasztalta. Ha kizárnánk a politikát, sok embernek fel sem tűnne, hogy létezik a vírus.

Ahogy én látom, túlságosan rá vagyunk cuppanva az információnkra amit mások mondanak, ahelyett hogy kinyitnánk a szemünket és látnánk.

2020. szept. 2. 18:52
 4/28 A kérdező kommentje:
Első válaszoló, jót nevettem ! 😀😀
2020. szept. 2. 18:53
 5/28 anonim ***** válasza:
64%
Nem. Mivel Orbánék kint nyaraltak Horvátba akkor nincs is itt olyan nagy gond. Ja plusz sosincs rajtuk maszka
2020. szept. 2. 18:56
 6/28 anonim ***** válasza:
39%
Na, örülök!! 😅
2020. szept. 2. 18:57
 7/28 anonim ***** válasza:
50%
Én igen. A PCR nem hazudik. A kommunikáció persze már politika. De a vírusról még mindig sz*rt se tudunk (pl. hosszú távú mellékhatások)
2020. szept. 2. 18:57
 8/28 anonim ***** válasza:
100%

Elhiszem, hogy létezik a vírus. Azt nem hiszem el, hogy ennyire rettegni kelljen tőle, és szét kelljen b...szni az egész világgazdaságot.

A másik pedig, hogy ha most elém tennének egy rólam készült tesztet, ami kimutatná, hogy koronavírusos vagyok, akkor sem szarnám össze magam. Azt azért csak érezném, hogy beteg vagyok, nem?

2020. szept. 2. 19:28
 9/28 anonim ***** válasza:
86%

Senki nem tagadja létezését, de az egész a politikáról szól.

Miért szól politikáról?

- mégis honnan tudják ennyire előre, hogy meddig fog tartani a vírus és melyik "hullám" lesz a legnagyobb?

- mik ezek a "pontos" statisztikák?

- a határon 100€ egy covid teszt, de egy személynek 2 tesztet kell csináltatni, ami 200€. Mi ez, ha nem pénz rablás?

Meg még sokminden lapul a háttérben...

2020. szept. 2. 21:03
 10/28 anonim ***** válasza:
100%
MIért? Ez egy vallás? Ezt eddig nem tudtam.
2020. szept. 2. 21:51
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!