21/28 anonim válasza:
#19, téged egyszeri alkalomra, mondjuk a kövi szavazásra, nem lehetne esetleg klónozni?, Mondjuk egy olyan 10-12 millió példányban?
Jó látni, olvasni, hogy vannak még ilyen emberek. 👏
22/28 anonim válasza:
Van olyan ember,aki még hisz benne?:D
23/28 A kérdező kommentje:
Nehany valaszoloval annyira beszelgetnek szemelyesen
2020. szept. 4. 21:26
24/28 anonim válasza:
Hát akkor írj rájuk. Ha belemennek, akkor összejöhet, ha meg túl nagy a távolság, manapság van videochat, meg minden efféle :)
25/28 A kérdező kommentje:
Eleg fura lenne igy "letamadni" oket
2020. szept. 4. 22:43
26/28 anonim válasza:
Nem letámadni kell :)
Írsz egy privátot, váltotok eszmecserét. Ha úgy látjátok, érdemes folytatni, akkor megbeszéltek valamit.
Én a #13-as kommentet írtam, ha az is egy olyan aminél írnál szívesen, akkor csak nyugodtan :) Ha meg nem, akkor elfogadom, hogy más a vélemémyed, vagy egyszerűen csak nem fogott meg téged, amit írtam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!