Debreceniek! Debrecenben kb. hány koronavírus fertőzött lehet?
Figyelt kérdés
Gimnazista vagyok, és fontos lenne tudnom, hogy nagyjából hány fertőzöttre lehet számítani.
Valamint az is érdekelne, hogy szerintetek, ha Hajdú-Bihar megyében/Debrecenben megnő a fertőzések száma, lesz-e megint online oktatás.
2020. szept. 2. 20:53
1/9 anonim válasza:
Jelenleg kb naponta 20-30 új fertőzött van Hajdú-Bibarban, összesen közel 300, de ha ez így halad tovább Debrecen lesz Magyarország főgócpontja.
2/9 A kérdező kommentje:
Akkor, ha ez így halad tovább, hamarosan ismét online oktatásnak nézhetünk elébe?😕
2020. szept. 5. 18:59
3/9 anonim válasza:
Tudtommal csak akkor zárnak be ha az intézményben lesz beteg. Én nem akódnék annyira.
4/9 anonim válasza:
Biztos hogy online suli lesz. Mi már gyakorlatilag fogadunk, hogy mikortól üt be (én arra szavaztam hogy őszi szünetig lesz suli max😂).
5/9 anonim válasza:
Nekünk már most online oktatás van. Találtak egy fertőzöttet nálunk és karanténba kerültünk. Úgy érzem nem megyünk vissza hamar...:(
6/9 anonim válasza:
1. Vagyok, nálunk találtak egy gyanús gyereket és ha pozitív akk online suli...
7/9 A kérdező kommentje:
Két utolsó válaszoló, debreceniek vagytok? Mit mondtak, kb meddig lesztek online oktatásban? 1-2 hónap? Esetleg kevesebb vagy több?
2020. szept. 5. 21:59
8/9 anonim válasza:
6-os vagyok és igen debreceni. Még nincs bejelentve az online suli se az hogy meddig tart, de ha csökken a járvány intenzitása akkor mehetünk vissza
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!