Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mit tehetnék? Még csak 23...

Mit tehetnék? Még csak 23 vagyok és kopaszodom..

Figyelt kérdés
Kb egy hónapja vettem észre egy kis kopasz foltot a homlokomnál,közvetlen a hajvonalamnal,most pedig ugyanott a masik oldalon egy masikat, illetve egy ötvenforintos nagyságúta halantekomnál. Nagyon sok szörnyűséget olvastam a neten ezzel kapcsolatban, és iszonyatosan félek, hogy olyan láthatóvá fog válni hamarosan, hogy már nem fogom tudni elrejteni sem. Még csak 23 vagyok, és korábban PCO szindromát diagnosztizáltak nálam úgyhogy valószínűleg amiatt van, bár hosszú ideje, sok éve, látványosabb tünettől mentes vagyok. Nem tudom mit csináljak mert iszonyatosan sok szenvedés és tortúra árán jutottam oda, hogy egyáltalán diagnosztizáljanak. Nem tudom, hogy lennék képes végigcsinálni azt a kivizsgálássorozatot újra. A jelenlegi helyzetben pedig kizárt hogy fogadnának is engem bárhol ...Mire pedig esetleg lecseng az őrület, addigra kitudja mi lesz velem..

#fiatal #PCOS #kopaszodás #hogy vizsgáltassam ki magam
2020. szept. 2. 21:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Góckutatas. Nőgyógyász, fogorvos, fül-orr-gégész, vérkép (benne ASO értékkel). Ezekből egyik sem beutaló köteles, kivétel a vérkép, de lehet oda meg pl fül-orr/gegesz tudna beutalót adni. En anno ezeket a vizsgálatokat pár nap alatt le tudtam zavarni :))
2020. szept. 4. 06:49
 12/14 A kérdező kommentje:

hu akkor te nagyon nagyon mázlis vagy, vagy nagyon jó helyen laksz.Sikerült azóta rendbe jönnöd? Mi volt a baj?

Én sajnos Pest közelében lakom, és itt egy ilyen kör minimum 6 hónap szerintem,vagy még több, a jelenlegi helyzetben pedig lehet, hogy közlik, hogy felejtsem is el. Annak idején 1,5 év volt mire megkaptam a PCO diagnózist, kis 14 évesként. Napról napra rosszabb a helyzet,a rengeteg hajam kezd annyira kevés lenni, hogy a fejtetőm is kilátszik. Akármi is legyen ez iszonyatosan agresszív és ez nagyon ijesztő, ezért gyanakszom a PCO-ra. 2hónap alatt 20 kilót híztam tőle annak idején.

2020. szept. 8. 00:25
 13/14 anonim ***** válasza:
Nem szerencse kérdése volt, minden rendelésre odaállítottam idopont nélkül és eloadtam a háromávát hogy jaaaaaaj nekem nem szólt a háziorvos h ide beutaló kell, de pár napon belül kell az eredmény az orvosomnak :DDDD az volt a Szerencse hogy nem kuldtek el hanem ha mar ott voltam akkor megvizsgáltak, egyedül a kismedence uh-rá vártam öt napot, de nagyon kellett könyörögni h ne egy hónapot varassanak. De en a mandulamat maganba nezetnem és ha ilyen rossz a helyzet mindenfele tünet neljul is kivetetnem
2020. szept. 8. 22:03
 14/14 A kérdező kommentje:

Ez hány éve volt? Ugye nem Budapesten? Ez nem vall a magyar egészségügyre, hogy ilyen "hibát" elnéznek és nem kivágnak..😃

Hát én azért a mandulaműtéttel csak várok mert egyáltalán nem vagyok benne biztos hogy az okozza a problémát..sőt több mint valószínű hogy nem,és azért hallottam,hogy enyhszolva sem egy csodálatos élmény a mandulaműtét😀😀

2020. szept. 9. 00:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!