16évesen kopaszodok?
Figyelt kérdés
Szoval ugy kb 3honapja vettem észre hogy egyre jobban kopaszodok föleg a fejem tetején. Apai oldalrol apa 18évesen kopaszodott és most már csak két oldalt van haja a papám pedik kb 25éves korában lett kopasz. Lehet hogy ezt örököltem? Mit lehet ez ellen csinálni mert ha igy fojtatodik max egy év és semmi hajam se lessz? 16f2019. jan. 16. 18:59
1/5 anonim válasza:
Próbálj ki hajvitamint, pl revalid men, vagy magic hair, esetleg speciális sampon: plantur, alpecin
Ha genetikai eredetű a dolog, sok minden nem segít, a hajbeültetés lehet ráció. Illetve ha tényleg megkopaszodsz, lehet kapni férfiaknak való parókát, ami ragasztással 6 hétig a fejeden maradhat. Ha van instád, keress rá: wearequiff
2/5 anonim válasza:
Mérget vehetsz rá, hogy genetika. A kencék meg szart se érnek, ne költs rá.
3/5 anonim válasza:
A genetika ellen nem tudsz védekezni, csak elfogadni.
Én voltam hajgyógyásznál, vettem drága kencéket.... teljesen felesleges volt..
Told le nagyon rövidre és nem kell vele foglalkozni :)
4/5 anonim válasza:
Fogadd el, hogy ezt dobta a gép, és borotváld inkább magadtól tükörkopaszra az egészet. Nekem bevált ez a megoldás.
5/5 anonim válasza:
Örülj neki, valószínűleg magas a tesztoszteronszinted, jót jelenthet csajozás terén... ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!