Miért kopaszodok 21 évesen?
Soha nem voltam elegedett a hajammal.
Azonban az utobbi idoben rohamosan elkezdett ritkulni előlről, leginkabb két oldalt 'u'alakban hatrafele, es mar latni a fejboromet is.
Alapbol mindig ilyen hulye hajvonalam volt, de csak eppenhogy latszott.
Most azonban nagyon sulyos az eset szerintem. Amugy is magas a homlokom.
Mit lehet tenni ami hasznal is és nem megy rá a gatyám.
Amúgy pszichés problemakkal kuzdok. Amiknek fizikai fajdalmakban is van eredmenye tobb mint 4 honapja. Lehet hogy emiatt indult meg megjobban?
Hajbeultetes? Vitaminok? Sampon? Hajszesz?
Valaki akinek sikerult barmit elerni?
köszönöm 1-es:
a pszichés okok hellyel közzel kezelve vannak...
De én a fizikai okokat is fontosnak gondolom, mert nem hiszem hogy csakis kizárólag a pszichés dolgok miatt kopaszdok 21 évesen.
Igen, apának ilyen a hajvonala hogy fent 2 oldalt u alakban hátrébb van, azonban ő 52 éves és szinte egy szinten vagyunk....
borzalmasan aggaszt ... utálom látni magam tükörben, képeken..
valamiféle fizikai orvoslás esetleg?
A vitaminok és sampon, mindenképpen jó ötlet, valamint az hogy ne útáld magadat. Mert ha így teszel, használhatsz bármit, csak rontani fog a dologon.
Inkább higgy abban hogy meg tudsz változni jó irányban, és hogy a szerek is segíteni fognak. Ha utálod, nem tiszteled magadat, akkor nem számíthatsz javulásra semmiképp. Próbáld meg elfogadni hogy MOST ez van, nézz a szituációval farkasszemet ítélet nélkül, és hidd el hogy ez jó irányba fog megváltozni ;)
köszönöm nektek.
Tudnátok konkrét terméket/termékeket javasolni, amik tényleg működnek, bizonyított hatásuk van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!